Mamman vet att tvillingarna har något speciellt – men tror inte sina ögon när de gör detta

Att syskon brukar ha ett speciellt band är det nog ingen som tvivlar på. Särskilt mycket gäller detta kanske tvillingar – de har ju växt upp och gått igenom precis allt tillsammans, och många gånger blir de till och med så pass synkade att de kan förstå varandra utan att behöva säga något.

I familjen som vi nu ska träffa, visste mamman mycket väl att hennes tvillingdöttrar höll på att bygga ett speciellt band. Men inte ens hon kunde tro sina ögon när de plötsligt gjorde detta…

Mamman var i full färd med att läsa en godnattsaga, men innan dess slog hon på kameran för att filma sina urgulliga döttrar. Och tur var väl det!

Bara sekunder senare skulle flickorna nämligen visa prov på hur synkroniserade de redan hunnit bli. Och mamman, hon kunde givetvis inte hålla sig för skratt.

Sedan klippet postades på Youtube har det redan setts närmare 3,5 miljoner gånger. Jag säger bara så här: du kommer förstå varför!

Titta på klippet i spelaren här under och känn dig fri att dela vidare till dina vänner efteråt. Jag lovar att det kommer ge dem ett leende på läpparna!