Lilla kattungen kämpar för att ta sig upp för trappan – titta nu när bästa kompisen kommer till undsättning

Att hundar och katter inte kan vara vänner är en av de där myterna man inte riktigt vet var de kommer ifrån. Alla som någon gång umgåtts tillsammans med både hundar och katter tillsammans vet att det inte alls stämmer.

Snarare tvärtom, vovvar och kissemissar kan skapa väldigt starka band till varandra och bli som syskon, och hjälpa varandra i vått och torrt.

Det busas, kelas och grälas till och med ibland – men ställer alltid upp för varandra. Ta bara klippet här nedanför till exempel.

Katter och hundar kanske kan ha lite svårt för varandra sådär i början, men så börjar väl nästan alla vänskaper om man tänker efter.

Man är lite trevande och försiktig, kanske till och med på sin vakt. Men allt eftersom så växer sig vänskapen allt starkare och man blir bästa vänner.

Kommer inte upp för trappan

Så är fallet för schäfern Tennyson och den lille kattungen Moo. Då Tennyson är vuxen och självständig har han axlat ett litet ansvar över den betydligt mindre Moo.

Tennyson hjälper helt enkelt till ibland, vilket klippet här nedanför så fint illustrerar.

De två vännerna är på väg upp för en trappa i huset, men för lilla Moo är det allt annat än enkelt med de lite höga trappstegen.

Då kommer Tennyson till undsättning.

Bild: Youtube

Omöjligt att inte le

Ägaren till de två vännerna var snabbt framme och filmade Tennysons hjältedåd, och laddade sedan upp klippet på nätet.

Där har det, föga förvånande, gjort stor succé och fler än 14 miljoner människor har sett klippet och dragit på smilbanden åt den snälle vovven.

Se hela klippet här nedanför!

Vilka små sötnosar! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!