Davids klockrena hämnd – när grannkvinnan stjäl familjens snöskyffel

Något jag aldrig blir klok på är människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Redan i tidig ålder fick jag lära mig att man inte ska stjäla av andra, sedan var jag noggrann med att mina egna barn skulle uppfostras med samma värderingar.

Det är nog likadant hemma hos pappan David Welles.

När han kom på sin granne med att sno familjens snöskyffel, så slog han till med en klockren – som nu tagit hela nätet med storm. Det är lätt att förstå varför!

Hade kameror runt hela huset

Det hela inträffade under en intensiv vinterstorm i Chicago 2011. David Welles jobbar med säkerhet och hade därför övervakningskameror uppsatta runt hela sitt hus.

En dag saknades familjens snöskyffel som stod uppe på deras altan. Efter en snabb koll i datorn kunde pappan med hjälp av sin moderna teknik se hur den giriga grannkvinnan smugit in på deras tomt och stulit den på grund av vädret mycket eftertraktade snöskyffeln.

Youtube

Hon använde den för att skotta loss sin bil, men lämnade sedan inte tillbaka den – utan tog hem den stora skyffeln till sin egen tomt. Det skulle dock visa sig att hon hade jävlats med helt fel person.

Gick ut med sin snöslunga

Snart skulle karma slå till – med full kraft.

Snön fortsatte falla och då uppstod ett läge för David att slå till med en revansch. Han gick en kväll ut med sin nyinköpta snöslunga – och sprutade upp allt vitt puder som lagt sig på trottoaren utanför hans tomt.

Rakt över grannkvinnans bil.

Youtube

Nu var den snart helt begraven i snö igen.

Så kan det gå när man tar genvägar i livet – och stjäl från andra människor.

David var extra irriterad över att skyffeln nu var borta eftersom han tänkt använde den för att bygga en hemmagjord igloo till sina små barn, enligt WICBTV.

Youtube

Se ett amerikanskt inslag om den klockrena revanschen här nedanför!

Tycker du att David gjorde rätt som begravde grannkvinnans bil i snö? Tryck då på dela-knappen, så kanske människor kan sluta stjäla från varandra!