Dottern säger att hon hittat en annan kvinnas BH i pappas bil – då rusar mamma rasande ut till garaget…

Tänk dig att få höra av din dotter att hon gjort ett fynd som pekar mot att din partner varit otrogen.

Jag tror att de flesta av oss hade reagerat starkt, för om det skulle visa sig att det värsta har hänt – då är det givetvis oförlåtligt.

Det kan dock också vara så att det inte är så himla farligt som man först tror.

Nu i coronatider är det en omställning för oss alla. Så även för våra älskade barn. Det skulle en pappa minsann bli varse när hans 4-åriga dotter höll på att sätta honom rejält i klistret.

Hittade BH i pappas bil

I ett inlägg på sociala medier berättar han att flickan gått in till mamma och frågat varför hennes BH ligger ute i pappas bil.

Bild: Reddit

Mamman, å sin sida, visste att hon inte hade några som helst underkläder just där – men hade inte heller varit i den bilen på flera veckor.

Chockad gav hon därför sin man en ”dödsblick”, men han hävdade bestämt sin oskuld.

”En sak med kupa och band”, insisterade 4-åringen.

Gjorde en rolig upptäckt

Mamman, med de andra två tätt efter, satte fart ut mot bilen för att ta reda på om det kunde vara så illa som det verkade efter dotterns avslöjande.

Då skulle man dock göra en hysteriskt rolig upptäckt.

Bild: Twitter/@AngryManTV

Det var ingen främmande kvinnas BH, utan ett munskydd.

Många har haft roligt åt den söta berättelsen. En hel del poängterar för pappan att han allt bör sköta sig, för skulle dottern få reda på djävulskap så är det ganska tydligt vem av de två föräldrarna som hon står bakom.

”Jag skriker av skratt”, menar en av pappans följare.

Vilken underbar liten flicka – och skönt att allt kunde redas ut till slut! Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner ett på ett gott skratt i dag!