3-åringen skämmer ut mamma inför fullsatt restaurang – men krutgubbens svar är underbart!

Som förälder får man ganska snabbt lära sig att barn är väldigt oförutsägbara. De gör lite som de vill och de har inte ännu utvecklat den där förmågan som vi vuxna kallar för sociala koder, vilket kan skapa lika roliga som pinsamma incidenter.

Nu har en mamma vänt sig till nätet för att dela med sig av en rolig historia som inträffade när hon och hennes två barn var och åt på en snabbmatsrestaurang.
Historien är
översatt från engelska, där den fått enorm spridning.

Jag har en treårig son som haft problem med sin toaletträning. Jag hjälper till så mycket jag kan så att det ska bli bättre, men det är en bit kvar. En dag var vi ute på ärenden och bestämde oss för att äta.

Frågade sonen om det skett en olycka

Till slut hittade vi en restaurang, som dock var helt fullsatt men vi hittade två platser till slut. Men plötsligt, när vi satt och åt, kände jag en konstig doft.

Bildkälla: Flickr

Först så kollade jag min sju månader gamla dotter, men där hade ingenting hänt. Då tänkte jag att min son kanske råkat ut för en olycka. Jag frågade honom, men han nekade helt. Men jag misstänkte ändå att han kanske ljög, så jag frågade igen.

”Det är bara fisar!”

– Är du säker på att du inte behövt gå på toaletten?

Då hoppade han upp från sin plats, drog ned sina byxor, böjde sig fram och särade på skinkorna samtidigt som han skrek.
– Titta, det är bara fisar!

Medan närmare 100 personer nästan satte i halsen av skratt så drog Matty lugnt upp sina byxor igen och satte sig ner för att äta vidare på sin lunch.

Själv var jag helt stum och chockad.

Lutade sig fram mot sonen

En del människor fick mig att må lite bättre genom att komma fram och tacka för det bästa skrattet som de någonsin fått. En annan äldre man stoppade oss ute på parkeringsplatsen när vi skulle bege oss därifrån.

Han lutade sig fram mot min 3-årige son och sa:

– Det är ingen fara, grabben. Min fru anklagar mig för samma sak hela tiden. Jag har bara aldrig vågat svara upp på samma sätt som du!

Bildkälla: Flickr

Om den här historien bjöd dig på ett leende, se då till att DELA vidare skrattet till dina vänner!