Fräckis: Ung muskelknutte hånar 83-åring på stranden – men krutgubbens stenhårda kontring är helt klockren

När man möter äldre människor så uppträder man hövligt, det fick man lära sig när man var liten. De äldre har varit med och byggt upp en värld med saker som många unga idag ser som självklarheter.

De flesta ungdomar är mycket väl medvetna om just detta faktum och respekterar de äldre i vårt samhälle, men som med alla generationer finns det idioter.

De är dåliga på att ta ansvar och värnar inte om sin omgivning. Det handlar ofta om lata slöfockar som måste inse att livet är något som man själv måste ta tag i.

Den här fiktiva och roliga historien handlar lite om det. Sista raden är helt klockren – och jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt här på bussen när jag såg krutgubbens kontring!

En ung man med mycket muskler och lite hjärna glassade runt på stranden en varm sommardag.

Började skrika på gubben

Plötsligt sprang han in i en 83-årig man som satt och njöt av stunden.

Av någon oförklarlig anledning så fick grabben för sig att bestämt och ljudligt förklara för pensionären varför den äldre generationen måste börja förstå den yngre.

– Du växte upp i en helt annan, primitiv värld, sa han tillräckligt högt så att hela stranden skulle höra.

– Vi unga i dag har vuxit upp med platt-TV, jetplan, rymdresor, rymdpromenader, internet, chips, iPads, laptops, mobiltelefoner, snabba datorer, eldrivna bilar och mycket, mycket mer!

Drog en djup suck

Den 81-årige herren suckade djupt, men svarade sedan så att alla hörde:

– Du har alldeles rätt, unge man. Vi hade inte allt det där moderna när vi var unga. Så vi uppfann det! Nu får jag fråga till dig, din arroganta lille skit – vad tusan gör du för nästa generation?

Jag tycker att gubbens kontring var helt klockren! Tryck nu på DELA-knappen om du håller med!