Fräckis: Ungt par går till läkaren för att bli gravida – då viskar sköterskan 6 ord som får grabben att börja gråta

Sjukhusmiljöer kan göra nästan vem som helst nervös och osäker. Det handlar sällan om några roliga besked när man är där, samtidigt som man är mån om att allting ska gå rätt till.

Som tur är finns det ju fräckisar som gör sitt bästa för att ta udden av sådant obehag – ta bara den här nedanför till exempel.

Den handlar om ett sjukhusbesök som inte riktigt gick som planerat.

Den passar nog bäst för er med lite fräckare humor, men så länge man inte är alltför lättkränkt eller känslig så är det här en riktig höjdare!

En stilig man på 19 år hade inte lyckats göra sin flickvän gravid. Ja, visst var han ung – men paret hade faktiskt försökt en tid, men inget av försöken där hemma hade fungerat. Nu var killen desperat.

Sjuksköterskan kom fram

Så han fick tid hos en fertilitetsklinik – och en vecka senare satt han där i väntrummet på mottagningen när en sjuksyster vid namn Anette kom ut och hämtade honom.

Hon var kraftigt överviktig, rynkig i hela ansiktet och hårig så gott som överallt. Det var inte en kvinna som föll 19-åringen i smaken. ”Vilken jäkla rugguggla”, tänkte han.

Hon gav honom, snällt men bestämt, en liten plastburk och visade honom till toaletten. Med en rysning gick han in där och försökte med precis alla medel prestera vad som förväntades av honom.

”Jag är ledsen, men…”

Men trots fantasier om heta, snygga brudar så kunde han inte få bort tanken på den oattraktiva sjuksystern som han anade stod utanför.

Det gick tio minuter utan att det ens var nära att det skulle gå för honom. Det gick ytterligare 20 minuter – och snart hade han varit där inne i en timme.

Till slut kom han ut från toaletten – helt genomsvettig, med tennisarmbåge och endast en halvtom plastburk. Där utanför stod Anette och väntade.

– Jag är ledsen, sa 19-åringen skamset. Det kom inte så mycket…

– Nej, svarade sjuksystern viskandes. Inte lätt att kissa på befallning!

Tryck nu på DELA-knappen om du drog på smilbanden!