Frugan snackar snusk med maken i sängen – då viskar gubben fem ord om hennes bröst som förändrar allt

I ett långlivat förhållande måste båda parter jobba för att hålla den berömda gnistan vid liv.

Livet gör ju en både mer erfaren och klokare men trots det så kan det behövas lite extra krydda och engagemang om det ska bli åka av i sänghalmen efter många år som gifta. Mysiga kvällar i soffan, fräcka gåvor eller nya upptåg kan vara positivt bränsle om sexlivet stagnerat.

Den här fiktiva roliga historien, som jag snubblade över i helgen, handlar lite om det här – och jag måste medge att den har blivit en personlig favorit.

Den är av det lite fräckare slaget och därför inget för varken lättkränkta eller surpuppor – men jag hoppas att du, som jag, ska få dig ett riktigt gott skratt på slutet.

Tar in på lyxhotell

Ett medelålders gift par från norra Sverige var på resa för att fira sitt silverbröllop. Man hade ätit gott, druckit champagne, promenerat hand-i-hand längs den romantiska stranden och var nu tillbaka på hotellrummet.

Bildkälla: PxFuel

Mannen och kvinnan tittade varandra djupt in i ögonen, mindes tillbaka på alla år tillsammans – och började sedan slita av alla kläder samtidigt som man kysstes både passionerat och intensivt.

Det var den eldigaste stunden man haft ihop på många år.

Frun stönar fram:

– Älskade Mats, vad tänkte du första gången du såg mig naken?

Börjar prata snusk

Maken, som nu är otroligt sugen, svarar:

– Åh, att jag bara vill kn*ulla din sexiga kropp och suga dina underbara bröst helt torra!

Hon spelar vidare på snuskpratet.

– Du anar inte hur tänd du gör mig! Vad tänker du nu då, älskling? stönar frun samtidigt som maken börjat jobba sig neråt.

Han stannar till och svarar:

– Ja du … att jag gjorde det förbaskat bra den där gången.

Mats överlevde, men blir kvar på sjukhuset ett antal veckor…

En del karlar duger ju inte till någonting, men jag fick mig ett riktigt gott skratt åt skitstövelns svar.

Glöm nu inte att delad glädje är dubbel glädje, så passa gärna på att trycka på DELA-knappen för att bjuda dina vänner på en rolig fräckis i dag!