Hustrun hittar maken i säng med yngre kvinna – svinets ”ursäkt” får mig att sätta kaffet i halsen (fräckis)

Otrohet är något hemskt som sårar människor och förstår relationer. Det ska ingen behöva uppleva!

Sådana här ämnen kan dock vara roliga i fräckis-sammanhang. Jag vet många roliga historier om lite ”förbjudna” ämnen som blivit riktiga klassiker. Kanske inte så konstigt – ibland behöver vi människor få avdramatisera det tråkiga och hemska.

När det handlar om skämt och vitsar så är det ju dessutom fiktiva berättelser – och då kommer ju ingen till skada.

Därför tycker jag att den här fräckisen är så himla klockren! Slutet är obetalbart, så häng med hela vägen. Jag kunde faktiskt inte sluta skratta!

Hoppas att även du ska gilla den här roliga historien!

 

Frun kommer hem tidigare än väntat en dag och hittar då sin make i sovrummet intensivt älskandes med en mycket vacker, yngre kvinna. Hustrun blir så klart otroligt upprörd – och skriker med gråten i halsen:

– Du är ett svin! Hur vågar du göra så här mot mig – en trogen fru och mor till våra barn. Jag lämnar dig och begär skilsmässa direkt!

Försöker förklara sig

Maken svarar:

– Stanna! Vänta bara 1 minut älskling, så att jag åtminstone får berätta hur det här gick till!

Flickr

Hustrun, fortfarande mäkta upprörd, säger:

– Okej då. Men det blir de sista orden som du någonsin yttrar till mig!

Mannen säger:

– Jag hoppade in i bilen för att åka hem och då bad den här unga damen om lift. Hon såg så nedstämd, ledsen och försvarslös ut, så jag tyckte synd om henne och lät henne komma in i bilen. Jag märkte att hon var väldigt mager, sjaskigt klädd och rejält lortig.

– Hon berättade då för mig att hon inte ätit på hela 3 dagar, så i min medkänsla tog jag med henne hem och värmde upp de biffar jag gjorde till dig i går, men som du inte åt upp för att du inte vill gå upp i vikt.

Följde henne till dörren

Maken fortsätter:

– Den stackars tjejen slukade maten och tyckte det var gott. Eftersom hon behövde bli ren föreslog jag att hon skulle ta en rejäl dusch. Så medan hon tvättade av sig såg jag att hennes kläder var så himla trasiga så jag slängde dem och gav henne de där designjeansen som du inte använt för att du tycker de är för tajta.

Flickr

– Så gav jag henne de underkläder som du fick av mig på vår bröllopsdag och som du inte använder för du tycker jag har så usel smak. Sedan hittade jag den där blusen min syster gav dig i julklapp och som du inte använder bara för att jävlas med henne.

– Jag gav henne också de dyra bootsen som du köpte i en lyxbutik med mitt kreditkort, men som du inte använder för att en kollega till dig skaffat likadana.

Mannen tog ett andetag och fortsatte:

– Hon var så himla tacksam för att jag förstod hennes situation, så när jag följde henne till dörren när hon skulle gå så vände hon sig mot mig med tårar i ögonen och frågade: ”Är det något mer som din hustru inte använder längre?”

Snåla inte nu, tryck på DELA här nedanför om du gillade fräckisen!

Den första upplagan av t-shirts med skämt som borde förbjudas har snart sålt slut – se vad alla garvar åt här. (Annons från Den som skrattar förlorar).