Pappa blir rasande när han ser nyfödda dottern – då avslöjar läkaren pinsam detalj om parets sexliv

När man ska bli förälder för första gången så är det otroligt många tankar som far genom ens huvud. Hur ska det gå? Är allt som det ska? Vad händer nu? Hur är jag den bästa möjliga mamman eller pappan?

Det är en tid av ovisshet, helt enkelt – men samtidigt fylls hela ens tillvaro med kärlek och omtanke. Det är sannerligen en period i livet som man aldrig någonsin glömmer.

Mannen i den här roliga historien hamnade dock i lite udda tankar när paniken plötsligt slog till med full kraft. Det hela skulle dock reda ut sig, men jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet!

Därför kände jag att jag måste få dela denna fiktiva fräckisen med er. Jag hoppas verkligen att även du ska gilla det här klockrena skämtet!

Parets efterlängtade bebis var äntligen född, men plötsligt rusar den panikslagna pappan in för att träffa förlossningsläkaren.

– Doktorn! skrek pappan. Jag vet inte hur fasen jag ska säga det här, men jag är väldigt upprörd över att min dotter är rödhårig. Det är så att då kan hon omöjligt vara min dotter!

– Äsch! Nonsens, svarade läkaren. Även om både du och din fru har kolsvart hår, så kan exempelvis en av era föräldrar bidragit med rödhåriga gener.

– Nej, det är inte möjligt, insisterade mannen förfärat. Det är faktiskt helt omöjligt – även våra föräldrar var svarthåriga och våra släkter har varit det i generationer…

– Okej, svarade läkaren fundersamt. Säg mig – hur ofta älskar du och din fru?

Mannen rodnade en aning, tänkte efter och svarade:

– Jag har ju arbetat väldigt mycket det senaste året, vi har bara älskat ungefär någon gång varannan eller var tredje månad.

– Men jaha! Där har vi ju svaret, utbrast läkaren. Det är rost!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du skrattade!