67-åringen har flera orgier om dagen – med 20-åriga hunkar: ”Trött på att bara ha en älskare”

Hur, vem eller vad man gillar i sängen kan ta ett tag att komma på. När man först börjar treva lite med sin sexualitet i tonåren är det nog ingen som riktigt vet hur man vill ha det.

De flesta kommer underfund med det lite senare i livet, och för vissa andra tar det ännu längre tid att komma på vad man gillar.

Siobhan var 57 när hon insåg att sex med fler än två deltagare verkligen var något för henne.

Sedan sess har hon frekvent besökt swingersklubbar, där hon älskat med upp till åtta personer samtidigt.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

En swinger är en person, eller ett par, som gillar partnerbyte.

– Jag tröttnade på att bara ha en älskare åt gången, säger Siobhan, 67, till brittiska Channel 4, som gjort en dokumentär om swingers, enligt The Sun.

Har ett ”lekrum”

Florist om dagarna, vild älskarinna om nätterna. Så ser vardagen ut för 67-åriga Sibhoan.

Bildkälla: Youtube

Det var för tio år sedan som Sibhoan upptäckte swingerslivet, och hon har inte blickat tillbaka sedan dess.

– Som mest har jag väl haft upp till fyra orgier på samma dag. Första gången jag provade hade jag svårt att tänka mig att män i 20-årsåldern skulle vilja ha mig, men det vill de, säger Sibhoan till Channel 4 i dokumentären.

När hon träffar männen för orgier så gör hon det i sitt ”lekrum”.

Bildkälla: Youtube

”Känner mig mäktig”

Sibhoan är dock långt ifrån ensam om att leva som swinger i England, enligt dokumentären hon medverkar i så finns det idag 1,5 miljoner swingers runtom i landet.

Bildkälla: Youtube.

– Anledningen till att jag inte är gift är för att jag tror jag skulle bli uttråkad med bara en älskare. Jag känner mig väldigt mäktig med alla dessa män, jag har kontroll över mitt eget sexliv, säger Sibhoan i dokumentären.

Det kanske inte låter så romantiskt, men faktum är att Sibhoan fick blommor av sin senaste dejt.

Bildkälla: Youtube

– Det var egentligen ingen dejt, vi skulle bara träffas och se så att jag var nöjd med hans kuk, Sibhoan i dokumentären.

Här kan du se inslaget med Sibhoan!

Vilken krutgumma! Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se det här idag!