Äckelgubben smygfotar unga tjejer på stranden – men deras stenhårda revansch lär idioten en läxa för livet

Äckelgubben smygfotar unga tjejer på stranden – men deras stenhårda revansch lär idioten en läxa för livet

Nu är strandsäsongen i full gång och överallt i vårt avlånga land kan vi nu se stränderna fyllas av glada solbadare. Vissa älskar att plaska i det uppfriskande vattnet medan andra hellre håller sig i värmen på land.

Ett växande problem på senare år har dock varit att folk smygfotograferar andra badgäster, något som både är kränkande och äckligt. Exakt hur vanligt förekommande det är med smygfotografering är svårt att säga, men klart är att fler åker dit idag än tidigare, vilket ju är bra.

Tjejerna i klippet här nedanför blev redigt förbannade på en vidrig gubbe som smygfotograferade dem när de solade vid en pool – deras hämnd lär få gubben att skämmas livet ur sig!

Det är The Mirror som rapporterar om ett gäng modiga, unga tjejer som konfronterade en äldre man som smygfotograferade dem när de solade.

Såg honom med telefonen

Det började med att tjejerna lade märke till att mannen låg på en solstol på andra sidan om poolen de besökte, och riktade sin telefon förvånansvärt mycket mot just dem.

Efter ett tag insåg de att den vidrige mannen tog bilder av de unga tjejerna, den yngsta i sällskapet ska bara ha varit 18 år gammal. Men istället för att låta äcklet hållas så bestämde sig tjejerna för att ta revansch.

Så de stegade upp till mannen, som då lagt ifrån sig telefonen.

Bildkälla: TikTok

Skakar av rädsla

En av tjejerna som var med filmade det hela och lade upp klippet på TikTok, där det nu fått stor spridning.

I klippet kan man både höra och se mannens ånger när tjejerna kliver fram.

Bildkälla: TikTok

– Jag vill att du tar bort de där bilderna på oss från din telefon, säger en av tjejerna.

Först nekar mannen till att ha tagit några bilder, men då kräver tjejerna att få se hans telefon. Då erkänner han, skakande av rädsla, att han smygfotograferat dem.

I klippet ser man sedan bilderna mannen tagit på dem.

Hyllas över hela nätet

Klippet har på bara några daga setts över fem miljoner gånger och snuskgubben får svårt att komma undan frugans och kollegornas vetskap om detta.

De modiga tjejerna hyllas nu över hela nätet.

”Så modigt gjort av er att konfrontera honom, väldigt bra gjort!” lyder en kommentar.

Här kan du se hela klippet!

@maiphammy

stay safe out there ladies. decided to confront a creep taking pics of us when we were just trying to hang by the pool. HE TRIED DENYING IT.

♬ original sound – maiphammy

Så ska man handskas med äckel! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!