Charlotte, 70, är världens mest tatuerade kvinna – titta nu när hon kastar kläderna

Något som ofta ger upphov till diskussioner är det här med tatueringar. Vissa tycker att det är skitsnyggt och ett bra sätt att ge uttryck för sin personlighet, medan vissa tycker att det är anskrämligt och ser sjaskigt ut.

Sedan finns det naturligtvis de som anser att vuxna människor har rätt att göra vad de vill med sina kroppar så länge de inte skadar sig själva.

Det finns en bild av att det bara är gamla sjömän, kåkfarare och ungdomar som väljer att tatuera sig – men det finns naturligtvis undantag.

Charlotte Guttenberg, 70,  är världens mest tatuerade tant, och har täckt 98,75 procent av sin kropp med bläck

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Redan 2015 fick Charlotte Guttenberg, hemmahörandes i Florida, pris av Guinness rekordbok som den mest tatuerade äldre kvinnan. Hon hade då tatuerat ungefär 91 procent av sin kropp.

Första tatueringen efter 50

Sedan dess har det fortsatt, och idag har Charlotte tatuerat in 98,75 procent av kroppen, med bara delar av ansiktet och händerna fria från bläck.

Men Charlotte har inte alltid gått runt täckt i bläck. Faktum är att hon inte gjorde sin första tatuering förrän efter att hon passerat 50 år.

Då gjorde hon en liten fjäril på bröstet – och sedan har det bara fortsatt.

– Jag visste direkt att jag ville täcka hela kroppen, säger Charlotte till sajten Shared.

216 fjädrar på kroppen

Charlotte mötte sin stora kärlek, Chuck Helme, hos tatueraren. De föll för varandra direkt och har inte släppt taget om varandra sedan dess.

Chuck är, precis som Charlotte, den mest tatuerade mannen i sin ålder och har bland annat världsrekordet för flest dödskallar tatuerade på kroppen, med hela 376 stycken.

Charlotte har även världsrekordet för flest antal fjädrar på kroppen, då hon har sanslösa 216 stycken fjädrar intatuerade.

Här kan du se en intervju med paret. Intervjun är på engelska.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!