Han tar sambon på bar gärning i säng med okänd man – klockrena reaktionen hyllas nu av tusentals

Otrohet är aldrig något bra och jag kan inte komma på en enda gång då det kan ursäktas. Om man känner att det hade varit okej att vara med en annan person än ens partner så borde man få slut på förhållandet innan hoppar i säng med någon ny.

Det är i alla fall min bestämda åsikt – och jag tror de flesta av er håller med. Otrohet skadar relationer, sårar människor – och kan rasera hela familjer. Det är verkligen något som man ska hålla sig undan från.

Om det väl inträffar, så gäller det – som med alla kriser – att försöka hantera det på bästa sätt. Det hela handlar givetvis på en rad olika omständigheter, men att tänka efter och vara konstruktiv är inte så enkelt om man sårats av någon som man älskar.

Någon som dock lyckades med det konststycket är Duston Holloway. Han kunde aldrig någonsin ana vad han skulle upptäcka när han kom hem sent en kväll. I hans och flickvännens säng hittade han då henne sovandes tillsammans med en annan man. En total främling.

Sambon var rejält berusad och gick knappt att väcka, men i stället för att slita upp båda och släpa ut dem ur huset så valde Duston Holloway att göra något som hyllats av tiotusentals människor på nätet.

Duston Holloway

Han plockade iskallt nog upp sin mobil och tog 3 bilder på paret i sängen, varav en ”selfie” – och la sedan upp bilderna på Facebook med texten: ”När du kommer hem till att hitta kvinnan du älskar tillsammans med en annan man”.

Duston Holloways sätt att hantera besvikelsen och ilskan på tycker jag är fantastiskt! Många hade nog inte kunnat handskas med det hela på ett så här sansat sätt, utan snarare ställt till med världens scen.

Inget fel med det, så klart – men tänker man efter så kan man nog anta att sambon efteråt fick skämmas ganska så rejält.

Rätt åt henne, så klart! Nu lät Duston Holloway deras gemensamma vänner veta vilket svek han utsatts för – och det går inte att klaga på hans kyla och kreativitet i den här svåra stunden!

Här är bilderna han tog på det otrogna paret

Bildkälla (samtliga): Duston Holloway (Facebook)

Nu har du chansen att visa att du är emot all form av otrohet! Tryck på dela-knappen här nedanför om du anser att det aldrig kan ursäktas! Det är i alla fall min bestämda uppfattning!