Nu kan du bo på världens enda anus-hotell – en titt på insidan får mig att skita i brallan av förtjusning

Nu för tiden börjar det bli allt vanligare med hotell som satsar på att vara utstickande på ett eller annat sätt. Här på Humorbibeln har vi tidigare kunnat rapportera om ett tyskt korvhotell, till exempel. För hotellen så är det bra att rikta in sig på en specifik typ av gäster, vilket kan öka intresset för hotellet. Men frågan är vem som ska besöka hotellet CasAnus – det är nämligen format som ett mänskligt tarmsystem, skriver The Mirror.

Att tillbringa natten, eller några nätter, inuti en tarm är det nog ganska få av oss som drömmer om. Men nu kan det bli verklighet. I Belgien finns nu ett hotell med namnet CasAnus, som är format som ett tarmsystem.

Dubbelsäng i analöppningen

Hur fungerar då CasAnus? Jo, Själva delen där analöppningen ligger har byggts till ett välfungerande rum. Där finns en dubbelsäng, ett bord, en dusch, toalett och andra nödvändiga bekvämligheter som rinnande vatten och justerbar värme.

Bildkälla: Verbeke foundation

Minimalistisk inredning

CasAnus är designat av den holländske konstnären Joep van Lieshout och ligger i anslutning till konsparken Verbeke Foundation Art Park strax utanför belgiska Antwerpen. Inredningen påminner dessbättre inte om ett tarmsystem utan är minimalistisk och väldigt vit. Vill man checka in på tarmhotellet så kostar det 120 euro, knappt 1 300 svenska kronor, per natt för två personer, men då ingår även entré till konstparken.

Bildkälla: Verbeke foundation

Verkar det här som något som lockar? Du kan boka in dig på hotellet genom att mejla till [email protected].

Bildkälla: Verbeke foundation

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får chansen att bo på det här anus-hotellet!