Häng med ”Den som skrattar förlorar” på kryssning!

Den som skrattar förlorar är humorshowen på Facebook och Youtube som tagit Sverige med storm senaste åren – med torra skämt och ordvitsar som håller både hög och låg nivå.

Den 31 januari slår gänget bakom programmet på stort – och anordnar en kryssning på 23 timmar för alla sina följare. Det utlovas skratt, live-shower och otrolig stämning.

Biljetterna är släppta, trycket är stort, så passa på att boka nu direkt innan båten är full.

Den som skrattar förlorar är Sveriges största humorshow på nätet. Programmet består av två, eller ibland fyra, deltagare som i all enkelhet drar torra skämt och ordvitsar för varandra – och det gäller då att hålla sig för skratt. Upplägget är lika simpelt som briljant – och varje avsnitt får hundratusentals svenskar att skratta högt.

Boka din biljett till Den som skrattar förlorar-kryssningen!

Nu kommer dessutom en unik möjlighet – att få uppleva Den som skrattar förlorar live!

Liveshow på Östersjön

Bakom den prisade produktionen ligger Newsner som nu väljer att slå på stora trumman. Den 31 januari kommer man, tillsammans med Tallink & Silja Line, anordna en 23-timmarskryssning med Den som skrattar förlorar-tema. Båten avgår från – och ankommer till – Stockholm.

Vad innebär då det här?

Jo, gänget bakom Den som skrattar förlorar kommer att uppträda live på lyxbåten Galaxy med sina torra skämt. Man kommer dessutom att hålla en ordvits-tävling då passagerarna kan dra sina bästa, eller sämsta, skämt för en jury med den unika chansen att vinna en guldbiljett som garanterar en plats som gäst i ett avsnitt av Den som skrattar förlorar.

Det kommer dessutom att bjudas på lite annat smått och gott från skrattgänget. Det blir helt enkelt 23 späckade timmar med underbar stämning, uppträdanden, garv, gott snack och en hejdundrande fest.

Skratta som aldrig förr

Umgås med Den som skrattar förlorar-gänget, ha det trevligt på den underbara båten, träffa nya människor och skratta som aldrig förr.

Det här är helt enkelt något du inte vill missa!

Här bokar du biljetter till Den som skrattar förlorar-kryssningen!

För killarna som brukar synas i rutan innebär en kryssning då Den som skrattar förlorar står för underhållningen mer än bara 23 timmar på Östersjön.

– Mest av allt ska det bli kul att träffa alla som tittar på programmet. Den här kryssningen är ett sätt för oss att säga tack till alla som gillar oss, skickar in skämt och är med och delar klippen, säger Jonatan Jonasson, en av killarna som brukar vara med i programmet.

Biljetterna är redan släppta, trycket är stort, så missa nu inte att säkra din plats på kryssningen – innan det är fullt. Samla ett kompisgäng, dra ihop kollegorna eller ge bort det här som en klockren julklapp!

Du bokar biljetter här!

Hjälp oss att skapa den roligaste kryssningen någonsin genom att trycka på dela-knappen här nedanför! Glöm inte heller att boka din egen biljett här!