26-åringen har gjort 20 operationer för ”den perfekta kroppen” – har nu löständer och ”ett andra skin”

Plastikkirurgi och kosmetiska ingrepp blir allt vanligare, är min känsla.

Visst är det bra att sådant finns, så att man kan återställas efter olyckor eller bli mer nöjd med sitt yttre – men somliga väljer att ta det här med utseendejusterande till helt nya nivåer.

Det är givetvis upp till var och en, det vore fel att döma de här människorna – men samtidigt skulle jag aldrig ”lägga mig under kniven” om det verkligen inte behövdes.

Hon bär en korsett 23 timmar om dygnet och har genomgått mängder av plastikkirurgiska ingrepp – men nu menar den argentinska modellen Aleira Avendano att hon lyckats få till ”den perfekta kroppen”, skriver sajten americanow.com.

– Varenda kvinna borde plastikoperera sig för att verkligen bli vacker, säger hon enligt Daily Mail.

Trotsar läkarnas varningar

Korsetten har suttit på dagligen under sex år och hon väljer att kalla den sitt ”andra skin”. Trots läkarnas varningar så väljer 26-åringen att fortsätta bära korsetten.

– Jag älskar att känna det tryck mot kroppen som den ger. Jag tar bara av den för att vila och tvätta mig – en timme om dagen.

Instagram

Avendano berättar, enligt tidningen, att främlingar brukar stirra på henne på gatan. En del tror knappt att hon är på riktigt. Somliga har till och med anklagat henne för att vara en man eller en utomjording, vilket 26-åringen berättat för The Mirror.

Instagram

Parallellt med sin träning för att minska midjan, så förhåller sig modellen till en strikt diet. Den inkluderar små, små portioner äggvita, ananas, andra frukter och kött.

Ersatt alla sina tänder

Totalt har Avendano genomgått runt 20 plastikoperationer, enligt Daily Mail. Det handlar bland annat om fyra bröstförstoringar, två näskorrigeringar, en magsäcksoperation, tre rumpimplantat, ett pannlyft och en fettsugning,

Hon har dessutom ersatt alla sina tänder med konstgjorda gaddar – för att få till det perfekta, blänkande leendet.

Instagram

Trots att den unika kvinnans yttre kostar – både tids- och pengamässigt – så menar argentinskan att hennes utseendeförändring är det bästa som hänt i livet. En dag hoppas 26-åringen vara världskänd för sin, enligt henne, perfekta kropp.

Vad tycker du om Aleiras livsval? Gör hon rätt som följer sin dröm, eller är det galenskap? Dela gärna vidare den här artikeln, eller ge oss din åsikt i kommentarsfältet!

Den första upplagan av t-shirts med skämt som borde förbjudas har snart sålt slut – se vad alla garvar åt här. (Annons från Den som skrattar förlorar).