Flickvän rusar till akuten med magont – när läkarna upptäcker vad hon hållit inom sig börjar de gapskratta

Att ha en partner, oavsett vilket kön, är bland det bästa som finns. Man har någon att dela sitt liv med, någon som alltid stöttar en och finns vid ens sida.

Den första tiden av en relation är speciell. Magen är fylld till bredden av fjärilar och man har svårt att tänka på något annat än just den man är intresserad av.

Man försöker dessutom vara så snygg och fräsch som möjlig hela tiden, man vill ju inte att ens kärlek ska tycka att man är äcklig.

Det innebär också att man kanske håller igen på rapar och pruttar inför sin partner, något som dock kan få oanade konsekvenser. Som för irländskan Cara Clarke – hon fick nämligen uppsöka sjukhus efter att ha vägrat prutta inför sin pojkvän, skriver The Mirror.

Att hålla inne pruttar kan få konsekvenser av olika slag, något vi på Humorbibeln skrivit om tidigare.

Hållit inne pruttar i två år

Men föga anade Cara Clarke vad det skulle få för konsekvenser när hon höll sig från att prutta inför sin pojkvän.

Efter att ha hållit tillbaka pruttar i hela två år fick Cara otroligt ont i magen under en arbetsdag, och såg ingen annan utväg än att åka till akuten för att bli undersökt.

Väl på plats konstaterades det att Cara fått en infektion på blindtarmen, som var tvungen att opereras bort. Orsaken till infektionen var helt enkelt att 19-åriga Cara inte velat släppa väder framför in pojkvän sedan två år tillbaka, 21-åriga Kyle Duffy.

”Dog av skratt”

Det hade orsakat ett sådant tryck på blindtarmen att en infektion uppstått.

Operationen gick bra, och efter att Cara delade med sig av historien på TikTok har nu över två miljoner människor fått veta hur det kan gå om man inte pruttar loss inför sin partner, något Cara lovar att göra framöver.

– Vi är fortfarande tillsammans, han dog av skratt när jag berättade om det här för honom, han visste inte vad han skulle tro, säger Cara till The Mirror.

Här kan du se det uppmärksammade klippet!

Så kan det alltså gå! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!