Ingen förstår varför frun och maken inte kan få barn – då inser läkaren parets intima misstag

Många par drömmer om att få barn. För en del går det enkelt, för andra är det svårare.

Hur man ska gå tillväga för att försöka sätta igång en graviditet vet dock de allra flesta – och grunderna kring sex är något vi i Sverige lär oss redan i grundskolan.

Om man dock inte har rätt kunskap, men ändå vill få barn, kan det bli en extra komplicerad process.

Fråga bara ett ungt gift par från Kina som i hela fyra år kämpade med att få till ett litet barn. Man hade ofta sex och kunde inte begripa vad det var som gjorde att frun inte blev gravid, vilket Daily Mail rapporterat om.

Hade aldrig haft vaginalt samlag

Till slut begav man sig till en gynekolog för att få hjälp med sitt privata problem – som även hade gjort parets släkter oroliga.

Bild: Pxhere

Läkaren gjorde ett antal tester, allt verkade bra, men fick också höra att frun upplevde att sex ofta var smärtsamt – och efter en långdragen undersökning kunde hon då slå fast att kvinnan aldrig verkade ha haft vaginalt samlag.

Då visade det sig att paret under sina fyra år tillsammans endast hade idkat analsex. Man trodde helt enkelt att det var så det skulle gå till.

– Varken maken eller makan visste hur man blir gravid. Par med så dålig allmänkunskap om sex är extremt ovanligt, säger doktor Liu Hongmei enligt tidningen.

Var otroligt tacksamma

Hon skickade därför hem paret med lite välbehövlig information kring sex och samlevnad. Sedan dröjde det dessutom inte länge innan frun var gravid med deras första barn.

Bild: Flickr

De blivande föräldrarna var då så tacksamma för läkarens hjälp att man skickade en gåva som bestod av en höna och 100 färska ägg, enligt Guiyang Evening Post.

– Parets barnlöshet hade inneburit mycket stress för dem, säger Liu Hongmei.

Det gäller att ha koll på blommor och bin om det ska bli någon ”bulle i ugnen”, men det här var något av det knasigaste jag läst. Vad tycker du om det hela? Tryck nu på dela-knappen för att berätta om dina tankar!