Kvinnan portas från djurparken – efter kärleksaffär med schimpans: ”Jag älskar honom”

Att knyta an till djur är väldigt enkelt, det skulle de flesta hålla med om. Djur är så oskyldiga och nyfikna att det är snudd på omöjligt att inte tycka om dem.

Men att bli romantiskt involverad med ett djur är minst sagt problematiskt, speciellt om djuret i fråga lever på ett zoo. Men det är exakt vad som hänt mellan Adie Timmerman och schimpansen Chita.

Enligt Adie älskar de varandra – något som nu fått djurparken att agera genom att porta Adie, skriver Aftonbladet.

Varje vecka i över fyra år har Adie besökt den manliga schimpansen Chita, 38, på Antwerpen Zoo i Belgien. Men nu är det slut på romansen.

”Jag älskar honom”

Adie Timmerman hävdar bestämt att hon och Chita har en kärleksrelation, på så vis att de vinkar och ger slängpussar till varandra genom glaset på Antwerpen Zoo.

Bildkälla: Youtube

– Jag älskar honom och han älskar mig, säger Adie enligt Aftonbladet.

Nu sätter dock personalen på djurparken stopp för det minst sagt ovanliga ”förhållandet”.

Anledningen? Förhållandet påverkar Chita negativt. De andra schimpanserna stöter bort Chita eftersom han umgås för mycket med människor.

”Sitter för sig själv”

– När besökarna inte är där sitter han för sig själv, säger personal på djurparken, enligt Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube

Chita har ett starkt band till just människor, eftersom han växte upp med dem. Därför umgås han hellre med besökare än med de andra schimpanserna.

Till Adies stora sorg.

– Jag har inget annat. Varför vill de ta detta från mig? Vi har en affär, det är allt jag säger. Dussintals andra besökare får ta kontakt. Så varför inte jag? undrar Adie Timmermans enligt Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube

Här nedanför kan du se ett klipp om händelsen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!