Smällkåt kvinna får hett sextips i porrtidning – men tre dagar senare sitter hon på vårdcentralen och rodnar

Smällkåt kvinna får hett sextips i porrtidning – men tre dagar senare sitter hon på vårdcentralen och rodnar

De allra flesta vuxna njuter av sex mellan varven, det är helt naturligt och bara en del av vår natur. Lever man med en partner kan ha sex på en mängd olika vis, och lever man som singel får man njuta så gott man kan på egen hand.

Ska man njuta på egen hand finns det en hel del knep man kan ta till för att förhöja njutningen – alla medel är tillåtna så länge ingen annan människa tar illa vid sig eller kommer till skada.

I vissa tidningar får man idag mängder av olika sextips som kan passa bra när man ska ha en liten mysstund för sig själv.

Men de kan också vara rätt dåliga, vilket den här sugna kvinnan fick erfara.

Kvinnan, som valt att vara anonym, erkände sitt pinsamma onani-misstag på ett Twitterkonto där folk får skicka in sina pinsammaste händelser anonymt.

Chokladkex i vaginan

I en gammal porrtidning hade kvinnan läst i en sexspalt att man kunde förhöja njutningen under onani genom att föra in ett kex i vaginan.

Kexet har en fyllning av honung, som enligt tidningen skulle ge ett extra pirr därnere.

Men riktigt så bra blev det inte – kvinnan fick istället uppsöka läkare.

Drabbades av infektion

”I tidningar från förr fanns det ‘beprövade’ sextips. Så jag körde upp ett kex i vaginan. Chokladlagret smälte som förväntat men honungen inuti pirrade inte alls till som utlovat. Istället fick jag underlivssamp, som en liten bonus” skriver kvinnan i inlägget.

Inlägget har fått mängder av kommentarer, vissa om hur dum kvinnan var som tog sextips från en gammal porrtidning och vissa som roas av kvinnans nyfikenhet.

Provar man så får man inget veta, men kanske skulle den här kvinnan ha tänkt efter en extra gång!

Känner du någon som skulle kunna råka ut för något sådant här? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner får läsa det här idag!