Vrålkåt man rusas till akuten med svår förstoppning – misstaget i sängkammaren får läkarna att rodna

Vrålkåt man rusas till akuten med svår förstoppning – misstaget i sängkammaren får läkarna att rodna

Alla har vi någon gång känt den där känslan av att vara riktigt, riktigt sexsugen. Kåthet kan få en att göra saker man vanligtvis inte skulle ha gjort, vilket kan leda till en del knepiga situationer.

Men att sätta hälsan på spel som den här mannen är det nog få som skulle ha gjort, oavsett hur sugen man är.

Mannen uppsökte sjukhus med magsmärtor och när läkarna röntgade honom hittade de en hantel uppkörd i mannens anus, skriver Daily Star.

Bildkälla: Science Direct

Att föra upp saker i anus för sexuell njutning har blivit allt vanligare. Enligt NHS, den engelska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten, hanterar sjukhusen i England över 300 fall där de får plocka bort främmande föremål ur folks stjärtar.

20 cm stor hantel i anus

Den 54-årige anonyme mannen, omskriven på läkarsajten Science Direct, uppsökte alltså läkare efter att ha drabbats av magkramper och svår förstoppning.

Läkarna som tog emot mannen upplevde att han inte var så samarbetsvillig när det kom till att berätta vad som hänt, så de tog beslutet att röntga mannen för att se vad som var fel.

När de tittade på röntgenbilderna så fann de att mannen hade en 20 centimeter lång och två kilo tung hantel uppkörd i anus.

Bildkälla: Science Direct

Läkarna försökte dra ut hanteln med en anpassad tång, men de lyckades inte.

Fick köra in hela underarmen

Läkarna fick helt enkelt dra ut hanteln manuellt, vilket står att läsa på Science Direct.

”Man valde då att ta ut föremålet manuellt, genom att föra in en av kirurgernas underarm med visst besvär. Föremålet kunde sedan plockas ut utan komplikationer,” står det bland annat.

Bildkälla: Science Direct

Vidare varnar läkaren Dr Ana Elisa de Landa Moraes Teixeira Grossi, som skrivit om fallet, att det är väldigt riskabelt att föra in saker i anus som inte hör hemma där.

Föremålen kan orsaka invärtes skador och orsaka svår inkontinens.

Tänk att det finns dårar till precis allt!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!