11 anledningar till varför knubbiga män är de bästa älskarna

Att vara älskare till en stor, eller knubbig, man kan vara en spännande utmaning – speciellt om man är liten. Det kan i och för sig innebära en viss kamp för båda parter. Sådant kan man givetvis ofta ta sig runt, men inte utan att anstränga sig lite.

Men som med det mesta här i livet så överväger fördelarna det negativa. Alla fantastiska glädjeämnen med att ha en kraftig man gör det helt klart värt de små besvären – och därför har vi här samlat 11 anledningar till varför alla borde ha en rejäl karl i sängen!

1. De försöker vara dig till lags

Vi ska inte vara alltför generaliserande, men många större män har kanske inte alltid haft det så enkelt för att få kvinnor. Därför tenderar de försöka lite extra – och det kan få dig att känna dig extremt uppskattad.

2. Du kan äta vad du vill

Större män bryr sig sällan om du äter 3 pizzor eller drar i dig 4 liter läsk. Det är livskvalitet för dem!

Kan slappa i timmar

3. De är extra mysiga att gosa med

De här karlarna är inte sköra och går inte sönder. De är stora och mjuka – perfekta att krama!

Bild: e-wiki.org

4. De stressar mindre

Kraftiga män bryr sig sällan om vad andra tycker. De är stolta över sina kroppar, väljer i många fall att behålla sin stora hydda – och kan slappa på soffan i timmar!

5. Stora män ser bra ut i kostym

De fyller ut den! Inget är sexigare än en karl som passar i finkläder!

6. De får dig att känna dig liten.

Visst kan det vara skönt att själv inte känna sig stor och klumpig. Att vara skör, men mötas av trygghet intill, ska absolut inte underskattas.

7. Du har alltid en kudde nära till hands

Mannens storlek gör att de lätt kan användas som extrakudde – var som helst och när som helst.

Trygg & säker

8. De älskar vanligtvis mat

Något av det mest oattraktiva jag vet bland män är när de inte tycker om att äta, eller ska tänka på sin vikt under dygnets alla timmar. Stora män går nödvändigtvis inte upp i vikt, men deras stora kroppshydda behöver ju underhållas. Dessutom – mat är så jäkla gott!

Bild: Wikimedia Commons

9. De älskar vanligtvis att laga mat

Om de älskar mat, så älskar de oftast också att laga mat. Vilken lyx!

10. Du är trygg och säker

Ingen kommer jävlas med dig när du är med den här store, rejäle mannen. Han är som en livvakt som man tycker om och ligger med då och då.

11. Du måste stå på tå för att krama och kyssa honom

Det är ju otroligt läckert!

Som ni ser – det finns massvis av anledningar till att ha en stor man som älskare eller partner! Tryck nu på dela-knappen för att sprida det här viktiga budskapet!