107-åringens tips för ett långt och lyckligt liv: Undvik karlar!

Krutgumman bor i New York-stadsdelen Bronx – och fyllde 107 i onsdags. Det hela firades stort och uppmärksammades bland annat av flera amerikanska medier. Förutom att hålla sig borta från män, så håller hon sig till en strikt kost och motionerar ofta, rapporterar CBS New York.

– Jag tror att min hemlighet till att bli 107 år är att jag aldrig gift mig. Det är nog min hemlighet, säger Louise Jean Signore.

Ingen läsk och inga kakor

Hennes lillasyster är 102 år, så att bli gammal ligger sannerligen i familjen.

– ”Jag önskar att jag aldrig gifte mig” säger min syster, berättar 107-åringen.

Bildkälla: Youtube/ABC7NY

Louise Jean Signore bjuder även på några andra knep om man vill leva ett långt och lyckligt liv. Allt handlar inte om att undvika män och giftermål.

– Italiensk mat är väldigt bra. Jag växte upp med bra mat. Ingen läsk och inga kakor, säger hon och hyllar sin motionsmöjligheter i närheten.

– Om man kan träna, då tränar jag. Om man kan dansa, då dansar jag. Jag dansar lite ändå. Efter lunch spelar jag bingo, så jag har fullt upp.

Bildkälla: Youtube/ABC7NY

Över 100 människor valde att komma till Louise Jean Signores födelsedagsfirande.

Bildkälla: Youtube/ABC7NY

Den här underbara krutgumman har dock inte alltid haft det helt enkelt. Hon är numera blind – och vid 103 års ålder klarade hon sig igenom ett rån i hennes lägenhetsbyggnad.

Nedan kan du se ett TV-inslag från 107-årsdagen och firandet.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/xRd6z-dhojY” /]

Vilken otroligt inspirerande krutgumma! Tryck nu på DELA om du håller med, så att fler får ta del av hennes underbara livsvisdom!

Exit mobile version