23-åringens bröst var helt enorma – men ett läkarbesök förändrade hennes liv

Ingen av oss är perfekt. Olikheter är dock något vi ska värna om – och tänk vad trist det hade varit om vi alla var exakt likadana. Nej, en sådan värld hade inte jag velat leva i – och något av det bästa jag vet är när människor vågar sticka ut från mängden.

En sådan person är sydafrikanskan Senetisiwe Gininzda.

Den 23-åriga kvinnan har sedan tidiga tonåren haft enorma bröst sett till hennes övriga kroppsstorlek. Det har lett till stor uppmärksamhet och hon har alltid varit stolt över sig själv.

Till slut krävdes dock en livsförändring, av flera orsaker – och nu har hon opererat ”hyllan” mycket mindre.

Vi har tidigare skrivit om 62-åriga Annie som har världens största naturliga bröst. De är helt kopiösa, men någon som länge ändå kunde mäta sig med henne var Senetisiwe Gininzda.

Hade BH-storleken 40I

Den i dag 23-åriga sydafrikanskan märkte tidigt att hon var mer välutvecklad än sina vänner – och under sena tonåren tog det extra fart. I alla fall gällande brösten. Snart var de helt enorma – och hon hade BH-storleken 40I.

Tack vare sin gigantiska hylla fick hon stor uppmärksamhet från män. Till sajten Ladbible säger hon att många ville att hon skulle göra ”galna saker” med brösten i sovrummet – men snart kände hon att objektifieringen hade gått för långt.

– Jag är mer än ett par bröst, säger Senetisiwe.

De var dessutom otympliga och tärde på hennes rygg.

– Otroligt runga. Att springa var väldigt smärtsamt. Jag har alltid varit väldigt smal, så de har inte varit i proportion till min kropp. De har varit som vattenmeloner. Människor kunde gå fram i mataffären och fråga om de kunde få ta på dem för att se om de var riktiga, berättar 23-åringen.

Gick till läkaren – då ändrades allt

Hon medger också att brösten kunde slå till henne i ansiktet under sexakter.

Bild: Twitter/@senetisiwe

Till slut så var Senetisiwe fast besluten om att göra något. Hon bestämde sig därför för att gå till läkaren – och det förändrade hela hennes liv. Man utförde en operation som minskade bröststorleken mer än markant.

Nu, några månader senare, anser 23-åringen att ingreppet är det bästa som hänt henne. Allt från att ta på sig kläder till att göra fysiska aktiviteter har blivit enklare – och förhoppningsvis slipper hon nu också ofrivilliga slag i ansiktet från brösten under hetare akter i sovrummet.

Visst är det modigt av Senetisiwe att berätta om det här? Jag tycker verkligen att hon förtjänar att hyllas. Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kan vi visa omvärlden att alla duger precis som man är!