39-årig kvinna får udda onanitips – men 4 dagar senare gör läkarna ofattbart fynd på akuten

För en av de märkligaste historierna jag hört på länge har nu nått allmänheten. Det är sajten Worldnewsdailyreport.com som rapporterar om en närmast unik händelse som jag inte vet om den är helt sann eller inte. Det låter helt galet, men sajten har både citat och detaljer.

Det är en kvinna som stämmer mobiljätten Samsung på 1,8 miljoner dollar, motsvarade cirka 17 miljoner kronor, efter att hennes mobiltelefon varit fast inne i hennes vagina i fyra dygn.

”Mest på skoj”

Det är Salma Briant, 39, som fick läggas in på sjukhus efter att hon valde att placera sin Samsung på det udda stället. Anledningen? Hennes väl sa till henne att testa det udda ”onani-knepet”.

– Jag ville veta hur det kändes om jag satte på vibrationen samtidigt som mobilen var inne i mig. Mest på skoj, men snart blev allt en mardröm, berättade hon för domare Andrew Peterson, enligt sajten.

Pixabay

Sjukhusräkningen uppgick till strax under 1,2 miljoner dollar, men den resterande summan som Salma nu stämmer Samsung på är för det psykologiska lidande hon menar att hon utsatts för.

– Samsung bör absolut klandras här eftersom de inte har några varningstexter alls avseende att man inte bör placera deras produkter inuti sin kropp eller kroppsöppningar, sa 39-åringens advokat Jim McAfee.

Även Apple stämdes

En talesperson hos Samsung hälsar, enligt Worldnewsdailyreport.com, att man inte tänker kommentera det specifika fallet mer än att en förlikning kan bli aktuell.

Wikimedia Commons

Det är faktiskt inte första gången som något liknande inträffat. År 2014 stämde en man Apple efter han svalt 14 iPhones och då hamnade på akuten. Det ledde till att företaget tvingades börja specificera att deras produkter inte bör sväljas eller placeras inuti kroppen.

Vad tycker du om detta? Gör kvinnan rätt som stämmer Samsung, eller får hon skylla sig själv? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare denna artikeln till dina vänner!

Exit mobile version