Anastasia hånades för sin udda kropp i skolan – 10 år senare tar hon perfekta revanschen

Det är aldrig okej att håna någon för hans eller hennes utseende.

Vi föds alla med olika förutsättningar – och alla människor är vackra på sina sätt.

Någon som verkligen skriver under på det här är modellen Anastasia Berthier. Hon blev i unga år retad för att vara knubbig – men skulle dock ta kroppslig revansch. Snart fick hon helt enorma bröst – och är nu en av Rysslands mest populära modeller med över 1 miljon fans.

Anastasias gigantiska, men helt naturliga, ”hylla” har gett henne en framgångsrik karriär – och förvandlat hennes osäkerhet och dåliga självförtroende till raka motsatsen, skriver The Mirror.

(Humorbibeln skriver inte bara om roliga och knasiga händelser, utan även om personer med extraordinära liv och berättelser. Den här artikeln är alltså inte avsedd som humor, utan snarare något fascinerande, unikt och häpnadsväckande.)

Det var redan i 10-årsåldern som mobbarna började häckla Anastasia Berthier i skolan. Hon kallades ”tjockis” och ”fetto” på grund av sina viktproblem. Det hela blev än värre när flickan under en sommar utvecklades kroppsligt och snabbt gick från A- till E-kupa i BH-storlek.

Väl tillbaka blev mobbarna nu mer sexuella i sina hån. Hon kallades omgående för ”Bröstet” och flera unga män började sprida falska rykten om att de hade haft sex med henne – trots att Anastasia då var oskuld. Det hela ledde till dåligt självförtroende och ångest långa stunder under uppväxten.

Allt skulle dock till slut vända – cirka 10 år senare.

Brösten fortsatte att växa, blev bara större och större – men en dag fick en fotograf syn på henne. Det ledde i sin tur till att Anastasia påbörjade en modellkarriär.

Att fotas i häftiga miljöer och i sexiga bikinis och underkläder började återbygga självförtroendet. Den unga kvinnan kände sig starkare insåg dessutom att hon inte behövde se ut på ett speciellt sätt för att känna sig lycklig.

Med sina – enligt henne – helt naturliga bröst, som nu kräver BH-storlek 34K, så är ryskan numera en världsstjärna inom sin bransch. Hon har mer än 1 miljon följare på Instagram – och älskar numera sin speciella kropp, skriver The Mirror.

Mobbarnas hån är som bortblåsta – och Anastasia tycker sig dels ha knäppt idioterna på näsan med sin starka resa, dels ha byggt en självsäkerhet som betyder massor.

– Det tog lång tid och mycket arbete att nå hit. Jag har insett att jag aldrig kommer vara lång och smal, som många anser är det perfekta. Jag kan däremot vara den bästa versionen av mig själv och tycka om den vackra kvinnan som jag är – kurvig och framför allt med mina bröst, säger hon enligt tidningen.

Vilken otroligt stark kvinna! Hennes livsresa är verkligen inspirerande! Tryck nu på dela-knappen för att visa att mobbing aldrig någonsin är okej!