Chefen pruttade på David, 56, varje dag – nu stämmer han arbetsgivaren på 12 miljoner kronor

Den 56-årige byggnadsingenjören David Hingst jobbade på bolaget Construction Engineering i Melbourne i Australien när han började få problem med sin chef, Greg Short. Enligt stämningsansökan så utsatte Greg David för prutt-attacker flera gånger om dagen, på ett kontor utan fönster. Attackerna ska enligt David ha orsakat honom psykiska skador.

”Körde upp röven i ansiktet på mig”

Prutt-attackerna ska ha skett fem till sex gånger om dagen.

– Jag kunde sitta vid mitt skrivbord när han kom in på kontoret, som var litet och helt utan fönster. Sedan körde han upp röven i ansiktet på mig, pruttade och gick därifrån, säger David enligt Daily Mail.

David kräver nu sin förre arbetsgivare på ett skadestånd på hela 1,8 miljoner australiska dollar, vilket motsvarar ungefär 11,8 miljoner svenska kronor. Tingsrätten har avslagit stämningsansökan en gång men David har nu överklagat domen.

Kallade honom ”Mr. Stinky”

När domaren avslog Davids första stämningsansökan gjorde man det med motbevisen att David i sin tur sprejat ned sin chef Greg med deodorant för att bli av med den obehagliga lukten.

David ska även ha kallat Greg för ”Mr. Stinky” öppet på arbetsplatsen, vilket fick domaren att tycka att båda två nog varit lika goda kålsupare.

I sin överklagan hävdar David att de upprepade prutt-attackerna orsakat stora mängder negativ stress som gett honom psykiska problem i efterhand.

Det återstår att se om David får upprättelse för att ha blivit pruttad på.

Visst är det elakt att prutta på någon, men nog kunde de ha löst detta utan att gå till rättegång? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna!

Exit mobile version