Enkla testet avslöjar något viktigt om just dig: Hur hänger du en vanlig toarulle?

Saker vi gör utan att tänka på kan säga en hel del om våra personligheter. Hur vi går, hur vi duschar, hur vi sover. Under loppet av ett dygn utför vi massvis av saker utan att egentligen tänka på hur vi utför dem.

Toarullen – den eviga frågan

Åt vilket håll man hänger upp toarullen är en typisk sådan sak, man tänker nästan aldrig på hur man hänger upp den. Man bara gör det, oftast för att man har annat att tänka på när man är i behov av toalettpapper.

Men faktum är att sättet man hänger upp den på kan säga något om ens personlighet.

Relationsexperten Dr. Gilda Carle utförde en studie på 2 000 kvinnor och män, där de bland annat fick svara på åt vilket håll man hänger upp sin toalettrulle.

Vilket håll väljer du?

Här nedanför är en bild på två toarullar som är upphängda åt varsitt håll. Vilket håll väljer du?

Svaret på vad det säger om din personlighet finns under bilden.

Nummer 1:
Hänger du upp toalettrullen så att papperet rullas ut under själva rullen så är du sannolikt en lite mer tillbakadragen person. Du är pålitlig och har ganska få, men väldigt nära, vänner.

Nummer 2:
Hänger du upp rullen som på bild nummer två, det vill säga så att papperet rullas ut ovanpå rullen, så har du en dominant personlighet. Du har stark disciplin, gillar att ta ansvar samtidigt som du gärna bossar med andra.

Finns ett tredje alternativ

Men i studien så fann Dr. Gilda Carle även en tredje grupp människor.

De som inte bryr sig ett dugg om vilket håll toarullen vänder och hänger upp den olika från gång till gång.

De här personerna är enligt studien ofta lite konflikträdda. De kompromissar ofta och beskrivs som tålmodiga och känsliga.

Självklart ska man ta den här typen av tester med en nypa salt, men visst är det intressant ändå? Tryck nu på DELA-knappen och se om det stämmer in på dina vänner också!

Exit mobile version