Fräckis (fiktiv): Anders lämnar frun genom elakt brev – men klockrena hämnden får honom att börja gråta

Att äta rätt och motionera mycket ger en bra hälsa och ett långt liv. Men enligt mig är det något annat som ger långt liv: nämligen skratt.

Har jag ingen att umgås med som får mig att skratta brukar jag alltid läsa roliga historier för att få mig ett gott skratt.

När det kommer till roliga historier är det främst de som brukar kallas ”fräckisar” jag tycker är roliga.

Vissa tycker säkert att det är omoget, fräckisar är ju ofta barnförbjudna men jag skrattar alltid högt åt dem.

Den här fräckisen hittade jag på nätet häromdagen och jag tyckte den var så rolig att jag vill dela med mig av den till er!

Anders ville ta reda på hur hans fru skulle reagera om han lämnade henne tvärt. Så han skrev ett elakt brev där han förklarade för frun att han ledsnat och stuckit därifrån. Han lade brevet på sängbordet och gömde sig under sängen för att se hennes reaktion.

”Jag kommer över”

När hans fru kom hittade hon brevet på sängbordet, läste igenom det och skrev ned något på baksidan av brevet. Sedan bytte hon om, sjungandes. Därefter tog hon upp sin telefon och ringde ett samtal.

– Hej älskling, jag ska bara göra mig i ordning, sedan kommer jag över direkt. Min idiot till make har äntligen fattat att jag är otrogen och stuckit härifrån. Jag var helt dum i huvudet när jag gifte mig med honom. Ses snart, puss puss!

Anders störtbölade

Hon lade på och nynnade när hon lämnade sovrummet. Anders kröp sakta fram, med tårarna sprutande ur ögonen. Han var helt förkrossad och satte sig på sängkanten när han såg brevet. Han undrade vad hans fru skrivit på lappen så han plockade upp den. Lappen löd:

”Jag kunde se dina fötter pucko, jag går till affären och köper bröd.”

Vilken underbar kontring från frugan! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt – det kommer de garanterat att uppskatta!