Här är unika husbilen som gör succé i sommar – har eget garage och är lyxigare än en vanlig villa

Den här sommaren rekommenderas svenskarna att skippa utlandsresan.

Att semestra i vårt avlånga land är dock inte så dumt – det är vanligtvis till och med helt fantastiskt. Att sätta sig bakom ratten och bege sig ut på vägarna med familj eller vänner är både spännande och underbart.

För att hålla avstånd från andra människor, men ändå ha ett trivsamt boende, så kan det vara läge att slå till på en husbil. Nu har vi dessutom hittat det lyxigaste ”vrålåket” i klassen!

Att semestra i Sverige med husbil är helt underbart. Man kan hitta egna smultronställen som skapar minnen för livet, eller så tar man plats på en trivsam camping. I år gäller det att hålla avstånd till varandra – och då kanske det kan vara passande att inte trängas bland tält eller på överfulla hotell.

Världens lyxigaste husbil?

Nu har vi hittat husbilen som fyller allas behov! Den är faktiskt helt makalös!

Bild: Vario

Vario Mobiles sexhjuling till lyxboende har till och med ett eget bilgarage. Den väger hela 26 ton och har 530 hästkrafter från en 12,8-liters V6 diesel, skriver sajten Carup.

Husbilen är 12 meter lång, 2,55 m bred och 3,95 m hög – och insidan bjuder på rena sviten!

Bild: Vario

Det finns tre utskjutbara delar i det rullande lyxboendet som gör att du kan utöka ytan vid behov – och om det finns plats på campingen. Möblerna är tillverkade i ädelträ och klädda med exklusivt läder.

Kostar över 9 miljoner kr

I kök och badrum är det massiva sten- och träbänkar som gäller vid handfaten. Självfallet har husbilen diskmaskin och alla lådor låses automatiskt när jättefordonet rullar.

Bild: Vario

Man behöver inte heller vara rädd för att varmvattnet ska ta slut i sin ”Vario Perfect 1200”. Hela familjen kommer kunna inleda dagen med en dusch. Varmvattenberedaren är nämligen på 17 kW, vilket är mer än i en normalstor villa.

Prislappen är – inte helt oväntat – ganska rejäl. Vrålåket går på strax över 9 miljoner kronor. Då ingår inte heller någon bil i det inbyggda garaget. Det finns dock mindre modeller som landar på drygt 6 miljoner.

Känner du någon som borde tömma kontot och slå till på den här? Tagga då den personen på Facebook eller dela vidare den här häftiga husbilen till dina vänner!