Huset gör braksuccé på nätet efter häftiga renoveringen – se nu det otroliga som döljer sig under trappan

Har du någon gång kollat på trappan där hemma och tänkt att det saknas något?

Kanske inte – men visst tusan ser de flesta trapporna i alla fall ganska trista ut? De fungerar dessutom likadant – och bjuder sällan på några direkta överraskningar.

Ett hem i Australien har nu dock fått ett enormt lyft – just för att man bestämde sig för att göra något alldeles speciellt av sin trappa. Bygget gör nu braksuccé online.

Många hem tar inte tillvara på den tomma yta som ofta skapas under trappor. Somliga använder utrymmet till ett litet förråd och andra låter det bara vara. Det är dock extremt sällan som man får se att den här platsen utnyttjats till något häftigt.

En egen vinkällare – i trappan

Ett hus i Australien har nu dock fått ett kopiöst lyft – just för vad man gjort med sin trappa.

Det är byggföretaget Murray Berrill Constructions som ligger bakom idén – som man nu delat på sin Facebooksida.

”Här är något för vin-älskare. Vad gör man av den döda ytan under trappan? Man skapar en lättåtkomlig vinkällare. Stolt över den här”, skriver företaget.

För ja, i trappan har man byggt in lådor – och när de dras ut, så har det här huset plötsligt en dold skatt för alla som älskar vin. Med plats för hela 156 flaskor, skriver The Mirror.

Trappan fungerar givetvis fortfarande som tidigare, men den dolda vinkällaren är verkligen något att visa upp för sina gäster eller bekanta.

Tänk vad häftigt att bara behöva dra ut en låda – ur trappan – när man är sugen på en flaska vin på lördagskvällen. En sådan här lösning borde finnas i varje hem, kan man ju tycka!

Känner du en riktig vin-älskare? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här artikeln till dina vänner som också älskar vin!

Exit mobile version