Julen är räddad: Nu kommer ny julmust – som innehåller öl

Oktober är snart till ända och vi kommer allt närmare jul för varje dag som går. Julen är mångas favorithögtid, då man får samla hela sin familj och ha det trevligt tillsammans. Man umgås, äter god mat och dricker ännu godare drycker.
Nubbe, julmust och julöl är tre riktiga klassiker i glaset på julen – och nu kommer en drömmig kombination av de två senare: en julmust som innehåller öl, skriver
Expressen.

Svårt att välja mellan julöl och julmust när julbordet dukas upp? Men den här julen slipper man sitta förtvivlad med ett glas av varje framför sig när prinskorven ska sköljas ned – nu kommer nämligen julmust med öl i!

Tre delar must – en del öl

Det är Apotekarnes som har slagit sig ihop med öltillverkaren Eriksberg och tillsammans nu släpper drycken Bryggaremust.
Bryggaremust innehåller mindre socker än traditionell julmust och består av tre delar must och en del alkoholfri öl.
På det viset kan man dricka massor och ändå ta bilen hem.

Bildkälla: Pressbild

”Vi är otroligt glada”

Bryggaremusten innehåller ju bekanta julsmaker och har således en ypperlig chans att bli en riktig klassiker på det svenska julbordet.

– Vi är otroligt glada över att kunna addera nya smaker till julbordet, säger Christel von Schantz, Marknadschef för vatten & läsk på Carlsberg Sverige enligt Expressen.

Bildkälla: Wikipedia

Vilken dröm! Tänk att få släcka törsten med en sådan här!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina julälskande vänner också får se detta!

Exit mobile version