Michelle känner kusligt obehag ”där nere” – rusar till gynekologen som gör ett ofattbart fynd

Att ha husdjur är bland det bästa som finns – oavsett vad det rör sig om för djur, det är ju olika från person till person vad man gillar.

Men att ha ett husdjur är som att ha en nära vän som alltid finns där. Oavsett vilket humör man själv är på är ens husdjur alltid glad över att se en.

Men ibland kommer man lite för nära sitt älskade husdjur och då kan det orsaka problem.

 

Amerikanskan Michelle Barrow bor med sin pojkvän och deras två älskade katter, Cricket och Donut. Som alla djurälskare brukade paret låta katterna sova i deras säng. Men det skulle de inte ha gjort, skriver sajten Relay Hero.

Bildkälla: Facebook

Obehag i underlivet

Efter ett tag började Michelle uppleva en obehaglig känsla i nedre magtrakten. När obehaget inte släppte gick Michelle till gynekologen för att undersöka sig.

Gynekologen upptäckte att Michelle hade en fem centimeter stor hårboll långt inuti vaginan. Först trodde gynekologen att hårbollen kom från en tampong som trasslat in sig i hennes spiral – men det visade sig vara katthår.

Bildkälla: Facebook

Fastnat på pojkvännens penis

Sannolikt har hårbollen bildats när katthår fastnat på pojkvännens, som sover naken, penis när katterna fällt hår i sängen. Hårstråna har sedan följt med pojkvännens penis in i Michelle under samlag.

Där har hårstråna samlats runt Michelles spiral tills de blivit till en boll som orsakat obehaget för Michelle.

Inga fler katter i sängen

Paret har nu lärt sig en läxa och katterna får inte längre vistas i sängen utan allt kattgos får se i soffan numer.

Bildkälla: Facebook

Så att låta sina gulliga husdjur sova i sängen tillsammans med en kanske inte är en så bra idé trots allt – hur mycket man än älskar dem!

Tryck nu på dela-knappen så att inga fler ska behöva gå igenom samma sak!