Hotellet, som ligger i tyska Rittersbach, har sju rum som alla har samma tema: nämligen korv, korv, korv. På menyn hittas korv i olika former, längs väggarna hänger torkad korv och när det är läggdags kryper man ned bland korvformade kuddar.
Ligger vägg i vägg med slakteri
Bakom hotellet ligger slaktaren Claus Böbel, som bestämde sig för att utöka familjens slakteri med ett hotell för korvälskare.
Hotellets fullständiga namn är BB&BB, vilket i tur och ordning står för Böbel, Bratwurst, Bed och Breakfast.
Då Claus är fjärde generationen slaktare så har han god koll på korv, vilket menyn i restaurangen skvallrar om.
Kan gå korvkurser under vistelsen
I restaurangen finns nästan bara korvrätter. Korvsoppa, korvsallad, korvbuffé, avsmakningsmeny – här finns det mesta. Till efterrätt kan man njuta av korvglass eller chokladkaka med korvskivor som topping.
När man inte äter korv kan man lära sig om korv i det intilliggande slakteriet. Man får se hur korv tillverkas under en guidad tur i slakteriet – och självfallet få provsmaka.
En korvfylld natt på hotellet kostar knappt 1 000 kronor – vilket kanske är ett rimligt pris för en riktig korvälskare?
Tryck nu på dela-knappen så att dina korvälskande vänner också får de här underbara nyheterna!