Nu släpps världens minsta kondom – här är unika måtten

Att skydda sig när man har sex är alltid en bra idé om man vill undvika oönskade graviditeter och könssjukdomar.

Men då det finns lika många penisformer som det finns män kan det ibland vara svårt att hitta en kondom som passar – speciellt om man är utrustad med en lite mindre penis.

Men nu släpps en ny kondom som enligt tillverkaren Theyfit är världens minsta kondom, skriver sajten Joyscribe.

Storleken har ingen betydelse, sägs det. Men när det gäller att hitta en kondom som inte riskerar att trilla av under själva akten när man har en liten penis är lättare sagt än gjort – fram tills nu.

Har 66 olika storlekar

Det är kondomföretaget Theyfit som tagit fram världens minsta kondom enligt dem själva. Företaget säljer kondomer i 66 olika storlekar och deras minsta modell går under namnet E55. En E55 mäter 12,5 centimeter i längd och fyra centimeter i omkrets.

En genomsnittlig penis mäter mellan 13 och 18 centimeter vid stånd.

Bildkälla: Shutterstock

”Gjort sex skönt igen”

På företagets hemsida hyllas nu den lilla kondomen av lyckliga användare som äntligen hittat en kondom som passar dem.

”Det var pinsamt att andra kondomer som beskrevs som ”små” satt för löst på mig men de här sitter perfekt – tack så mycket! ”

”De känns otroligt bra, för första gången i mitt liv oroade jag inte för att den skulle glida av!”

”Jag har använt små kondomer förut men de har alltid varit för långaI Det har känts som ett elakt skämt mot mig men dessa sitter perfekt, stort tack!”

Vad härligt att det nu finns kondomer som gör sex tryggt för alla! Tryck nu på dela-knappen för att upplysa dina manliga vänner!