Trebarnspappan får inget jobb – på grund av sin otäcka ansiktstatuering

En av dessa är Puk Kireka. Den 31-årige trebarnspappan har suttit fängslad i 5 år och kallar sig själv för en ”gangster”. Han har synts bära gänget Mongrel Mobs märken – och har nu dessutom tatuerat in deras slogan ”Notorious”, vilket betyder ”Ökänd”, i ansiktet.

– Jag vet att det kommer bli svårt att få jobb med mina tatueringar, säger han enligt Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Efter att själva tatueringen var gjord fick Puk Kireka blodad tand och valde senare att även färglägga bokstäverna i illrött.

Kommer alltid vara en gangster

Sedan han kom ut ur fängelset menar pappan dock att han är fast besluten att förändra sitt liv.

– Jag vill bli hälsosam, se bra ut och må bra.

Bildkälla: Facebook

Även om det minst sagt är tufft i dagsläget, så hoppas nya zeeländaren på att kunna jobba inom sportindustrin framöver.

– Jag kommer alltid vara en gangster, men det är viktigt att visa att vi kan leva bättre liv. Jag vill få med mig några av de andra på den bättre livsstilen, menar Puk Kireka.

Bildkälla: Facebook

Men han är inte helt ensam. Även Mark Cropp har uppmärksammats världen över för sin ansiktstatuering. Efter en festkväll i fängelset, då man drack hemgjord alkohol, så hade han en tatuering som täckte så gott som halva ansiktet.

Efter mycket om och men vände dock lyckan – och Mark fick jobb på en kycklingfarm. Vem vet – det kanske även är lösningen för Puk Kireka. Vi håller givetvis tummarna, så får vi se hur det går.

Vad tycker du om ansiktstatueringar? Ska man göra det man känner för, eller är det ren galenskap? Dela gärna och ge oss din åsikt i kommentarsfältet, men var vänlig och försök hålla god ton!

Exit mobile version