Endast 1 av 7 väljer rätt svar: Hur många hål finns det i tröjan?

Det finns ju massor av olika sätt för att hålla sin hjärna skarp. Vi vill alla känna oss pigga, fräscha och på alerten, så då gäller det att hålla geniknölarna vakna. Jag brukar själv tycka om att sitta ner en stund med korsord när jag får en liten stund över.

På senaste tiden har det blivit allt mer populärt att ta sig an diverse ”kluringar” på nätet – och det är ju faktiskt rätt positivt. I och med att de flesta av oss dagligen sitter långa stunder framför en datorskärm och nästan slipper tänka själva, så är det givetvis suveränt att man även via nätet kan komma åt lite hjärngympa.

Det är i alla fall min bestämda uppfattning!

Annat var det ju på den tiden när man själv gick i skolan. Då var det endast papper och penna som gällde. Jag minns en viss lärare som tyckte om att dela ut gåtor och luriga problem till oss som skulle lösas inom en viss tid.

Det var inte alltid helt lätt, men den här typen av kluringar har jag alltid gillat. Det har även hängt med upp i åldrarna, men det är sannolikt bara bra att man kan hitta flera sätt att hålla hjärnan vaken på.

Den här bildgåtan hittade jag på nätet tidigare i veckan.

Hur många hål finns det?

Enligt flera amerikanska sajter, som också skrivit om den här kluringen, så är det cirka 1 av 7 vuxna som får rätt svar på sitt första försök.

Därför kände jag att det kunde vara lite roligt att ge er några alternativ för att på så vis lättare komma fram till en lösning.

Hur många hål finns i den här tröjan? Svaret är jämnt – 2, 4, 6 eller 8!

Youtube

Tänk nu efter en extra gång, ge det ett par sekunder.

Det finns sannolikt fler hål än du tror vid första anblick! Låt geniknölarna jobba en stund innan du bestämmer dig för ett svar!

Nedan avslöjar vi dock hur många hål det finns i tröjan!

Pexels

Rätt svar är: 8! Alltså det som vi kallade alternativ D!

Nedan redovisar vi hur det blir hela 8 hål i två olika bilder!

Youtube

De två hålen i tröjans framsida, de två hålen vid armarna, ena hålet för halsen och hålet längst ner för resten av kroppen. Där har ni alltså sex hål som man kan se från framsidan. Men det finns faktiskt två till!

Youtube

Givetvis måste man även tänka på att en tröja har två sidor! I och med att man ser rakt igenom tröjan så är det därför liknande hål även på tröjans baksida. Alltså två hål till – totalt 8 stycken!

Tryck nu på DELA-knappen om du fick rätt svar, eller om du vill bjuda dina vänner på en rolig utmaning!