En helt naken kvinna döljer sig i bilden – men väldigt få kan hitta henne

Vår hjärna litar otroligt mycket på det vi ser, och tolkar ögats intryck otroligt snabbt. Ibland så snabbt att vi knappt förstår det själva.

Vad händer då när ögat uppfattar något som kanske inte är exakt vad det först verkar vara? Då blir man förvirrad, och kanske är det därför som optiska illusioner fascinerat oss människor genom alla tider.

Optiska illusioner, eller synvillor som de också kallas, sätter verkligen våra sinnen på prov. De visar något som vid en första anblick är en helt vanlig bild, men ju mer man tittar desto fler detaljer uppfattar man.

Här nedan visar vi prov på några optiska illusioner som är skapade med kroppsmålning – hur många rätt får du?

De bästa illusionerna tycker jag personligen är sådana som skapats i verkligheten och genom riktiga bilder. När jag första gången såg tyske Jörg Düsterwalds arbete blev jag faktiskt helt tagen.

Otroliga konstverk

Jörg Düsterwald jobbar som kroppsmålare och med hjälp av skickliga fotografer försöker de förena den mänskliga kroppen med naturen.

Men kan man verkligen få människan och naturen att sömlöst ”gå in i” varandra? Svaret är ett rungande ja – och resultaten är helt makalösa!

Många av Jörgs otroliga illusioner har spridits som löpeld på nätet – troligen för att endast en bråkdel lyckas hitta människan i de här vackra naturbilderna.

Nu ska vi testa hur vass din falkblick är. Här nedan följer ett gäng fotografier där det döljer sig en naken kvinna någonstans i bilden – lyckas du hitta henne de här fantastiska fotona?

Ser du kvinnan bland veden?

Sutdera vedhögen väldigt noggrant så kommer du snart skymta kvinnan.

https://www.instagram.com/p/BYdpl8qAO3G/

Var i skogen är kvinnan?

Här har vi en vacker höstbild, men en kvinna har gömt sig här någonstans. Var?

Om du inte ser henne, så kanske det blir enklare här.

Dold kvinna bland stenarna

Nu när du förstått hur det fungerar, hittar du den nakna kvinnan som döljer sig i den här bilden?

Naken kvinna bland höstlöv

Nästa skapelse är en vacker buske av höstlöv i många olika, varma färger. Men här finns också en dold kvinna, ser du henne?

Underbar höstsol

Jörg gillar att jobba med temat höst, vilket ju är väldigt tacksamt då hösten är så otroligt vacker.

Ta bara den här bilden till exempel. Kan du hitta den dolda kvinnan här?

Helt makalösa bilder! Det är otroligt hur man med hjälp av lite kroppsfärg och ett konstnärligt sinne kan lura hjärnan på det här sättet!

Hittade du någon av kvinnorna? Då kan du ge dig själv en välförtjänt klapp på axeln, snyggt jobbat!

Utmana nu dina vänner genom att trycka på DELA-knappen!