Något i mysiga familjefotografiet är väldigt fel – titta nu närmare för att den kusliga detaljen

Allt är inte alltid som det först verkar.

När man först ser något så kan det framstå som hur vanligt och normalt som helst – men när man väl börjat titta närmare och förstår helheten så kan det ibland framkomma roliga, läskiga eller intressanta detaljer.

Under årens lopp har vi fått se mängder av bevis på sådant här – till exempel när ett gäng tjejer inte märkte det kusliga när de satt i badkaret. Den här typen av luriga iakttagelser har länge fascinerat oss människor.

Det kanske också är därför som dessa upptäckter brukar spridas som en löpeld online.

En av de bilder som genom åren blivit mest omtalad ser ut som ett helt vanligt familjefoto. Mamma, pappa och deras fyra barn sitter i en soffa och kollar mot kameran – men nu är det så att något är skumt i det här fotot.

Ser du det kusliga?

Även om allt ser fridfullt, enkelt och normalt ut så är det något som är lite fel. Det är dock svårt att uppfatta vid första anblick – men det är också det som är själva poängen här.

Själv fick jag titta både länge och väl innan jag listade ut vad det var – men när jag väl fick syn på den märkliga detaljen, så kunde jag inte hålla mig för skratt.

Kolla nu på fotot här nedanför. Det ser ut som en underbar liten familj, men det är alltså något som döljer sig i bilden – som också förändrar saker och ting.

Kan du se vad det är? Här är bilden.

Kunde du hitta det märkliga i bilden?

Om du lyckades, så har du gjort ett bra jobb. Då verkar du ha en riktig falkblick!

Här är detaljen

Annars kommer vi nu att ge dig svaret här nedanför. Kolla innanför den röda ringen.

Se där! En sjunde person ligger alltså inklämd under alla.

Vi får anta att familjen har full koll på det här, annars är det väl nästan dags att börja tro på spöken!

Testa dina vänner

Troligen ville man bara skoja till det, men det förblir oklart exakt vem det är som ligger där under. Det vi nog däremot kan slå fast är att han eller hon sannolikt ville komma upp igen så fort bilden tagits – efter att ha legat där under sex andra personer.

Den här lite roliga detaljen fick fotot att spridas som en löpeld online – och det kanske inte är så konstigt. Jag fick mig i alla fall ett brett leende av det här.

Testa nu dina vänner genom att trycka på dela-knappen här nedanför, så får du se om de kunde hitta den sjunde personen lika snabbt som du!