Ta en noggrann titt på dina handflator – linjerna säger något spännande om din personlighet

Sedan urminnes tider har människan varit fascinerad över sin egen skapelse. Varför finns vi? Varför ser vi ut som vi gör?
För att få svar på dessa minst sagt komplicerade frågor har vi försökt tyda våra utseenden för att få dem att betyda något, vilket vi gör än idag. På nätet florerar det mängder av olika personlighetstester som baserar sig på våra olika yttre egenskaper. Självfallet ska man ta dessa tester med en rejäl nypa salt men de är trots det ganska roliga och ofta stämmer de ganska bra överens.

Det här personlighetstestet har snurrat runt på nätet ett tag och är väldigt enkelt att utföra. Genom att föra ihop händerna med handflatorna vända mot ansiktet kan man se vilken personlighetstyp man är. Här nedanför är testet, men glöm inte att ta det hela med en nypa salt!

Handtyp 1

Enligt det här testet så finns det tre olika handtyper. Här kommer den första, och en förklaring kommer nedanför bilden.

Bildkälla: Youtube

Om linjerna i dina handflator ser ut som på bilden här ovanför är du en eftertänksam person som inte rusar huvudstupa in i saker. En kärleksrelation tar lång tid för dig att bygga, men när det väl känns rätt så är det ofta tal om livslång kärlek. Personer med dessa linjer litar mycket på sig själva och självständigt tar sig över de flesta av livets hinder.

Handtyp 2

Bildkälla: Youtube

Linjerna i bilden ovan säger att du är noggrann och planerande. Du tar sällan förhastade beslut och gillar inte snabba förändringar. När du väl gör någonting gör du det helhjärtat och på ett rationellt sätt.

Handtyp 3

Bildkälla: Youtube

Ser linjerna i handflatorna ut så här så är du en vis person, som ofta kan uppfattas som lite lillgammal av sin omgivning. Du är en romantisk person som inte bryr sig om sociala koder utan låter känslorna svalla.

Vilken av dessa är du? Stämmer dina handflator överens med din personlighet? Tryck nu på DELA så att dina vänner också får göra det här testet!