Bilisten kastar ut kilovis av skräp i naturen – men titta nu till höger när idioten lär sig en stenhård läxa för livet

Att ta hand om vår natur är något som vi alla borde försöka tänka på så mycket det går, det är vår skyldighet att försöka lämna så få avtryck som möjligt. Men vi slarvar alla ibland med det där, och det är väl bara en del i att vara mänsklig.

Man får försöka göra sitt bästa helt enkelt.

Ingen är ju perfekt – och det finns alltid tid för att bättra sig. Såvida man har en målbild och en medvetenhet om hur man ska värna om klimatet så finns det trots allt goda framtidsutsikter.

Något jag dock ALDRIG skulle kunna göra är att slänga skräp ute i naturen!

Det finns många som kan bli bättre på att dra sitt strå till stacken angående klimatet, men tack och lov är det få av oss som beter sig lika svinaktigt och arrogant som bilisten i det här klippet som finns längre ned.

Väller ut sopor

Det är en lastbilschaufförs kamera filmar när en turist i en trafikstockning helt obekymrat börjar kasta ut massa skräp från sin bil.

Bildkälla: Youtube

Soporna slängs rakt ut i naturen – och gång på gång kan man se hur papper, plast och annat flyger ut genom rutan och landar vid vägkanten.

Det här kan givetvis aldrig tolereras.

Hoppar ut ur lastbilen

Tack och lov fick lastbilschauffören nog när han såg vad som försiggick – och bestämde sig för att visa civilkurage.

Mannen stannar då sin lastbil, kliver ut på högersidan – och gör sedan det enda rätta!

Kolla nu själv in klippet – och lastbilschaufförens klockrena revansch!

Lastbilschauffören går alltså ut från sitt fordon, plockar upp allt utkastat skräp vid vägkanten och slänger in soporna i samma bil som de nyss kom ifrån.

Bildkälla: Youtube

Förtjänar en stor eloge

Förhoppningsvis blev det här en välbehövlig väckarklocka för den arroganta bilisten som med all sannolikhet kommer tänka efter en extra gång innan det slängs skräp i naturen igen.

Jag vill dock passa på att ge en stor eloge till lastbilschauffören som tog saken i egna händer och gjorde det enda rätta. Han förtjänar verkligen att hyllas!

Tycker du också att chauffören gjorde rätt?

Tryck då på DELA-knappen, så kanske vi tillsammans kan få färre människor att slänga skräp ute i naturen!