Idioten går loss på stackars ko med enorm piska – men kalvens stenhårda reaktion får honom att fly direkt

Bland det lägsta människor kan göra är att behandla oskyldiga djur illa. Djur är så oskyldiga, nyfikna och snälla att man aldrig behöver vara elak mot dem.

Det är rent ut sagt vidrigt gjort och är helt oacceptabelt. Inga levande varelser ska behöva utsättas för våld eller misskötsel!

Personer som inte klarar av att vara snälla och omtänksamma mot djur förtjänar att få sina straff, det är min bestämda uppfattning – och det är väldigt svårt att känna medlidande för sådana typer.

Här tror jag dessutom att vi alla är överens!

Människor som skadar eller beter sig illa mot djur förtjänar att smaka på karmas fulla kraft.

Enorm piska

Det bästa är såklart när polisen lyckas ingripa och ta fast idioterna och straffa dem enligt lag, men ibland har inte polis möjlighet till det. Dock kan djuren själva visa var skåpet ska stå emellanåt.

Så blev det sannerligen för den hemska mannen i det här klippet (nedan) som fått nästan 400 000 människor att reagera på nätet.

Han står med en stor piska bland sina kor och slår hårt på en av dem när det stackars djuret inte gör exakt som han vill.

Bild: Youtube

Men det skulle allt mannen få ångra.

Se stenhårda revanschen

Från höger i bild kommer det en kalv som rusar in i området mellan idioten och kon som blivit piskad.

Det är dock inte bara i skyddande syfte, utan den lille krabaten har också en hämndplan. En rejäl sådan! Mannen fick allt vad han förtjänade – en rejäl spark.

Den lille kalven flyger upp och kickar till honom med bakbenen.

Kolla nu själv in revanschen här nedanför!

Nu lyckas arslet med piskan resa sig upp igen och verkar ändå helt okej, men det dröjer nog ett tag innan han greppar den där piskan igen!

Förhoppningsvis fick kalven honom att lära sig en välbehövlig läxa!

Tycker du också att mannen fick vad han förtjänade?

Tryck då gärna på DELA-knappen för att hylla den modiga kalven!