Brödernas otroliga naken-show – som får hela publiken att gå i spinn

Om det är något som får smilbanden att lyfta så är det oväntade och härliga shownummer.

Jag minns från skoltiden när man då och då hade olika talangjakter – och det var alltid någon i klassen som chockade oss andra med färdigheter som man aldrig hade anat. Sådant får en verkligen att haja till – och det påverkar dessutom ens humör på ett mycket positivt sätt.

I samband med internets framväxt och att vem som helst numera kan bli kändis, så har vi också fått se skicklighet spridas världen över. Klipp florerar på både det ena och det andra – och den som önskar kan bjudas på osannolika shownummer inom bara ett par knapptryck.

Vältränade män rusar in på scen

Nu ska jag dock dela med mig att något av det bästa jag sett på mycket länge!

Youtube

Det är två bröder som är med i den franska varianten av Talang. Ni vet TV-programmet som går på TV säsong efter säsong. Även om i alla fall inte jag kan ett ord franska, så går det att uppskatta det här ändå.

Språket är nämligen helt oväsentligt.

Youtube

De två vältränade männen, som kallar sig ”De vackra bröderna”, rusar in på scenen och är till synes helt nakna. De har bara varsin vit handduk framför ”härligheten” och varken publiken eller juryn kan tro sina ögon. Snart påbörjar de dessutom ett välkoreograferat uppträdande – och det är riktigt vågat.

Youtube

Handdukarna kastas, släpps och förflyttas – och det är flera gånger som man tror att bröderna ska tappa dem för att sedan stå där spritt språngande nakna. Det är otroligt skickligt och underhållande – till slut står faktiskt en av männen dessutom utan handduk.

För er som inte förstår franska behöver ni inte kolla längre än själva uppträdandet – men det skräcker sig ganska långt in i klippet.

Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på ett skratt!