GW avslöjar sanningen om Sveriges klantigaste rånare: ”Kassörskan började gapskratta”

Leif GW Persson är Sveriges mest kända kriminolog. Han har på ett fåtal år blivit makalöst folkkär och får numera uttala sig om det mesta i samhället. Det jag tror att folk tycker om är att han inte lindar in sanningar, utan ”GW” brukar säga vad han tycker och sedan stå för det.

Nyligen valde professorn, tillika superprofilen, att lämna SVT och Veckans Brott för TV4. Nu för tiden ser man oftast Leif i Nyhetsmorgon där han varje vecka ger tittarna sin syn på olika händelser – nu mot slutet har det främst handlat om rättegången mot terroristen Rakhmat Akilov.

Men det är tack och lov inte alltid på fullaste allvar när Leif GW Persson är i TV-rutan, även om brott och straff absolut inte är ett ämne som ska skämtas bort.

För några år sedan, under ett program av Veckans Brott, kunde tittarna skicka in frågor till kriminologiprofessorn – och då undrade Uffe från Katrineholm vilken som är den mest klantiga brottsling som Leif hade hört talas om.

Youtube

Direkt börjar ”GW” berätta om en rånare som kom att kallas ”Kaninen”. Jag ska inte avslöja för mycket, ni får själva se och lyssna (klippet nedan).

Men både Leif och programledare Camilla Kvarntoft får kämpa för att hålla skrattet tillbaka – och jag kan inte sluta le åt galenskapen som Leif berättar om! Helt otroligt!

Snåla inte nu, DELA om du också gillar Leif GW Persson!