Imponerande: 5 latmaskar i kilt går upp på scen – och får hela publiken att jubla

När man går på en föreställning, oavsett om det är opera, teater eller en helt vanlig bio, så finns det få saker som är så härligt som att bli glatt överraskad av showen.

Självklart finns en viss förväntan inför det man ska se eller höra, men ibland blir man trots det överraskad över hur makalösa uppträdanden faktiskt kan vara.

Ett framträdande som sticker ut från mängden och är unikt minns man länge, och man pratar om det med nästan alla man träffar just för att man känner sig så tagen av framträdandet. Nu för tiden får man se sådana då och då, i program som Idol och Talang till exempel.

Skolan anordnar en talangjakt

Klippet här nedanför utspelar sig i en typisk aula i en skola i USA. Skolan i fråga har anordnat en talangjakt, där de som vill får anmäla sig för att uppträda inför sina skolkamrater.

De fem killarna i klippet hade tidigt anmält sitt intresse.

Youtube

Men ingen annan på skolan märkte att de fem grabbarna förberedde sig inför sitt uppträdande. Därför avfärdades de på förhand av många som latmaskar och slöfockar.

Typiska ord för att beskriva en grupp slappa killar, helt enkelt.

Youtube

Men tids nog skulle killarna få visa vad de gick för.

Tränat i hemlighet

I skymundan hade de tränat på ett nummer som grundar sig i deras gemensamma intresse – att spela trummor. Och som de spelar. Inte nog med det, de har även övat in en koreografi. Som pricken över i bestämde de sig för att uppträda iklädda kilt.

Youtube

Till slut fick så killarna sin chans att visa vad de går för. Utan att överdriva kan man ju säga att det är helt och hållet magnifikt, vilket publiken också visar.

Youtube

Uppträdandet fångades tack och lov på film och laddades upp på nätet, där det gjort enorm succé. Sedan det laddades upp har över 20 miljoner människor häpnat över framträdandet.

Se det makalösa klippet här!

Vilka otroliga killar! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här i dag!