Mikael Persbrandts dyrbara jättetabbe – när han klippte gräset: ”Fantastiskt kul”

Mikael Persbrandt är en av Sveriges bästa och mest omtyckta skådespelare.

Genom årens lopp har han visserligen ställt till med en hel del galenskaper, men ”Micke” är ´är en helt otroligt skicklig yrkesman som dessutom gjort sig känd som lite av en hårding.

Enligt många är han därför mest förknippad med rollen som Gunvald Larsson i Beck-filmerna, men Persbrandt har gjort många fler insatser som förtjänar applåder – och genom karriären har det blivit tydligt att han är en person som gärna bjuder på sig själv.

Sådant är alltid uppskattat!

Det blev extra tydligt när Persbrandt förra sommaren råkade ut för problem i samband med att han skulle klippa gräset – en aktivitet som nog de flesta av oss har en relation till. Det är kanske inte det roligaste som finns, men kan trots allt vara lite avkopplande.

Gick åt fanders – efter slarv

För just ”Micke” skulle det den här gången dock mest bli ett gigantiskt fiasko. I ett bejublat och uppmärksammat inlägg på Instagram avslöjar skådespelaren sin jättetabbe i samband med att gräset på hans tomt skulle fixas till.

Bildkälla: Instagram/Mikael Persbrandt

Persbrandt använder en rejäl åkgräsklippare. De ”tar hand om” det mesta i sin väg – och därför gäller det att ha extra koll på var saker och ting befinner sig samt var man åker. Just det slarvade den svenske skådisen med den här gången – och då gick det också åt fanders.

Kolla nu själv in klippet här nedanför!

Mobilen, körkort och några andra värdesaker blev alltså totalt söndertrasade av gräsklipparen på grund av att Persbrandt glömt att ta upp dem från marken.

– Mina bankkort är någonstans här, säger ”Micke” och pillar runt i den lilla högen som finns kvar.

Bildkälla: Instagram/Mikael Persbrandt

Nu verkade han ju inte alltför nedstämd över det hela, utan kunde bjuda på ett leende – och en rolig inblick i sitt eget vardagsliv.

”Fantastiskt kul”

Något av det bästa som finns är ju när kända människor kan bjuda på sig själva och visa sig mänskliga.

Har man haft en dålig dag kan man alltid titta på denna”, skriver en av följarna.

Fantastiskt kul. Underbar underbar humor”, tycker en annan av Persbrandts fans.

Sjukt rolig”, berömer en tredje.

Bildkälla: Instagram/Mikael Persbrandt

Jag kan bara hålla med. Vi begår alla små tabbar med jämna mellanrum, men det är bara att försöka bättra sig och gå vidare. Det här var riktigt roligt gjort av fantastiske ”Micke” – och nästa gräsklippning kommer garanterat gå smidigare! Man lär ju sig av sina misstag!

Snälla, tryck på dela-knappen om du också tycker om Mikael Persbrandt!