Stressig bilist trakasserar gammal tant vid korsning – se nu när idioten får vad han förtjänar

Som bilförare gäller det att visa stor respekt för andra i trafiken. Dels för tt undvika faktiska olyckor och dels för att helt enkelt visa vanligt hyfs mot andra medmänniskor.
När alla visar respekt för varandra så kan trafiken faktiskt vara en ganska trevlig miljö att vistas i.
Dock verkar det alltid finnas någon som inte alls bryr sig om andra trafikanter. Sådana människor har nog alla svårt för, men likväl finns de där och stör alla oss andra.
Därför år det så skönt att se när de får vad de verkligen förtjänar, som i klippet här nedanför!

För några år sedan filmade några skateboardåkare när de åkte runt och gjorde olika trick och konster på en trottoar. De anade dock inte att de sekunderna senare skulle lyckas fånga något helt klockrent som skulle få miljontals människor att vika sig av skratt.

Ser en äldre dam korsa gatan

Plötsligt börjar killen bakom kameran filma bort mot ett övergångsställe vid en korsning. Där står det en gammal dam som ska gå över vägen. Samtidigt rullar det fram en dyr sportbil med vad som ser ut som en affärsman i.

Bildkälla: Youtube

Tanten lackar ur fullständigt

Den äldre tanten börjar sakta ta sig över vägen i den takt hon klarar av, men den otålige bilisten har inget tålamod alls – utan börjar på ett otroligt respektlöst sätt tuta på den gamla damen för att hon ska synda sig.

Då väljer dock den härliga krutgumman att kontra på ett helt klockrent sätt. Genialt i all sin enkelhet, kan man nog kalla det. Hon visar att man ska respektera de äldre (något som jag tycker är jätteviktigt att lyfta fram) – och att drummeln bakom ratten bör tänka efter en extra gång innan han väljer att jävlas med en rutinerad medborgare igen!

Kolla bara in klippet nedan! Över 4 miljoner har redan gjort det!

Vilken krutgumma – henne skulle man bra gärna vilja träffa och berömma för att hon inte tar någon skit!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får se detta!