Underbart: 10-åringen bjuder upp farfar till dans inför hela släkten – slutet är helt klockrent!

Att man ses hela släkten är inte så vanligt, det kanske sker en gång per år vid bröllop eller kanske julfirande. Kanske är det tack vare att man ses så himla sällan som man blir så gränslöst själaglad när man väl får se sin släkt umgås och ha roligt över generationsgränserna. Klippet här nedanför är ett klockrent exempel på just det.

Ett klipp som verkligen illustrerar att ålder bara är en siffra är det här nedanför. Klippet föreställer den tioåriga flickan Maeve och hennes 72-årige farfar som uppträder tillsammans på en fest för hela släkten.

Vig som en tonåring

Att leka med sina barnbarn får ju vem som helst att bli lite yngre i både kropp och sinne, men den här farfadern visar sig vara vig som en tonåring.

Det hela började några månader innan festen, när Maeve snällt frågade sin älskade farfar om han kunde tänka sig att gå med henne på lektioner i steppdans. Tanken var att man skulle gå två och två för att kunna dansa som en duo, enligt Youtube-användaren Jamie J, som också är mamma till lilla Maeve. Självklart ställde farfar upp på den idén!

Bildkälla: Youtube

Omöjligt att inte le när man ser dansen

Sex lektioner senare hade de ett uppträdande tillsammans framför släkten – och resultatet av deras träning ihop är riktigt imponerande. Det är faktiskt helt omöjligt att inte få ett leende på läpparna! När de kliver upp på dansgolvet verkar allt lugnt och sansat, men när de vänder sig mot publiken och musiken startar, så förstår man snabbt att det här är något alldeles extra!

Bildkälla: Youtube

Kolla nu själv in det mysiga klippet – och håll framför allt ögonen på farfar i slutet!

Vilket underbart danspar! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner kan få se det här!