98-årig krutgubbe har glömt sin ålder – titta nu när sonen avslöjar sanningen: ”Åh, herrejävlar!”

Tiden går fort när man har roligt, brukar det heta – och visst ligger det något i det. Man har ju själv upplevt underbara stunder i livet, men det brukar ta slut alldeles för snabbt.

När man har tråkigt, däremot, så går tiden åt helskotta för sakta.

För en tid sedan kom ett underbart klipp som på ett utmärkt sätt bevisar just det här. Det är en gammal man som glömt bort sin ålder, men när sonen berättar att gubben är 98 år, så är reaktionen helt obetalbar.

När man kommit upp i åldrarna så får man prioritera vad man lägger sin energi. Det måste man visserligen göra genom hela livet, men det blir allt viktigare ju äldre man blir. Att då hålla koll på saker som hur gammal man är – det får väl anses vara petitesser,

Ålder är ju ändå bara en siffra – och att känna sig pigg och fräsch är givetvis betydligt viktigare än att ha koll på varenda siffra i passet.

En riktig krutgubbe

I det här underbara klippet (nedan) så frågar en son sin pappa hur gammal gubben tror att han är. Han chansar då på 79 år, men det är alldeles för optimistiskt. Efter att åldringen gissat vidare så landar man till slut på 98 år!

Youtube

En minst sagt respektabel ålder – men kolla nu reaktionen när pappan inser hur snabbt tiden gått och att han blir 100 nästa år!

Trots förvirringen kring åldern verkar den här mannen vara både pigg och fräsch i skallen. Han och sonen har dessutom uppenbarligen en härlig relation och jag blir helt varm i hjärtat av den här videosnutten.

Klippet är på engelska, men jag tror att ni kommer förstå! Gubben håller inte igen på svordomarna när han inser sin höga ålder!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/McRNSFGwqtY” /]

Vilken underbar krutgubbe! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med!